Obnoviť stránku

DJI Osmo Mobile čierny

4,4 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DJI Osmo Mobile čierny

Perfektné zábery pri pohybe

Zachyťte neopakovateľné okamihy vášho života tak, ako by ich natáčal profesionál. Osmo Mobile je jedinečná revolučná novinka, ktorá z vášho mobilného telefónu urobí skvelé záznamové zariadenie a vy, aj keď budete v pohybe, natočíte takmer profesionálne zábery.

osmo
 
osmo
 

Kľúčové vlastnosti

  • Jedinečný stabilizátor pre mobilný telefón
  • Pri fotení aj natáčaní neustále eliminuje roztrasený obraz
  • Stabilizácia záznamu vo všetkých troch osiach
  • Automatické sledovanie objektov
  • Jednoduché ovládanie pomocou zabudovaného joysticku
  • Vysokokapacitná batéria s výdržou až 4,5 hodiny
  • S aplikáciou DJI GO objavíte ďalšie možnosti využitia
osmo
 

Úplná kontrola

Ovládajte váš telefón ako profesionálnu kameru a vytvorte nezabudnuteľné zábery. Pod palcom máte totiž kontrolu nad celým nastavením (napr. expozícia, vyváženie bielej, ISO a pod.).

osmo
 

Vysokokapacitná batéria

Energeticky úsporná batéria s vysokou kapacitou umožňuje vyhotovovať zábery po dobu viac ako 4 hodín. Ak patríte medzi náročnejších používateľov, máte možnosť dokúpiť si externú batériu.

osmo
 

Prémiový dizajn

Držiak Osmo Mobile je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, ktoré sú použité aj v iných Osmo produktoch. Kompatibilný je s telefónmi so šírkou od 59 mm do 85 mm.

Detailné panorámy

Skúšali ste niekedy odfotiť panoramatický záber pomocou mobilného telefónu? Že to nie je možné? S Osmo Mobile je možné všetko! Stačí si zvoliť, kde chcete panorámu fotiť a Osmo sa o všetko postará sám. Postupne sa otáča, vyhotovuje zábery a následne všetko spojí do jedného celku.

osmo
 

Profesionálny obraz bez chvenia

Po vložení telefónu do drážky stabilizátora sa totiž jeho hlava natáča takým spôsobom, aby bol záznam stále vodorovný a za žiadnych okolností nebol roztrasený. V kombinácii s aplikáciou DJI GO na vás čaká nepreberné množstvo funkcií, na ktoré ste predtým potrebovali nadupané fotografické vybavenie.

Natáčajte v akejkoľvek situácii

Funkcia ActiveTrack umožňuje nastaviť sledovanie objektu, Osmo potom túto osobu či objekt sleduje. Ak označíte sami seba, Osmo Mobile bude vždy udržiavať záber smerom k vám a vy sa tak môžete všetkého zúčastniť a zároveň to perfektne natáčať.

dji
 

Objavte kúzlo tohto stabilizátora

A to nie je zďaleka všetko, s týmto stabilizátorom ešte len objavíte čaro natáčania a fotografovania. Radi naživo streamujete videá? Prečo nie? S Osmo Mobile vyhotovíte tie najčistejšie zábery. Fotíte večer či v noci pri zlom svetle a neudržíte pevnú ruku na čistý snímku? Osmo Mobile to urobí za vás a vy budete mať krásne ostré nočné snímky.

osmo
 

Joystick

Majte ovládanie pod palcom, určite, akým smerom sa má Osmo pohybovať. K dispozícii máte nastavenie citlivosti či plynulé otáčanie atď.

osmo
 

Príslušenstvo

S použitím rôznych druhov príslušenstva dosiahnete perfektné výsledky. Osmo mobile možno pripevniť skoro ku všetkému pre lepší záber.

osmo
 

Nabíjací port

USB port sa dá použiť na nabíjanie či upgradovanie firmware. Plné nabitie s použitím originálneho kábla trvá 3 hodiny.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický

Kompatibilita

Min. šírka zariadenia 5,9 cm
Max. šírka zariadenia 8,5 cm

Určenie

Typ zariadenia Smartfón

Vlastnosti

Hmotnosť 405 g
Maximálne zaťaženie 230 g (0,23 kg)
Spôsob pripevnenia Prispôsobiteľné čeľuste
Bežná výdrž batérie 4 h

Konektivita

Pripojenie Bluetooth
Podpora OS iOS
Kód:  CVI549k91a
Produktové číslo:  DJI0658
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14