Obnoviť stránku

DJI Osmo Mobile 6

4,6 59 hodnotení
137,90 €

DJI Osmo Mobile 6

Urobte z vášho telefónu profesionálne zariadenie na natáčanie videí

DJI Osmo Mobile 6 môžete vziať so sebou kamkoľvek, pretože ide o stabilizátor vo veľkosti vašej dlane. Ľahké skladacie telo gimbalu jednoducho rozložíte, vložíte váš telefón a môžete začať používať. Gimbal sa automaticky zapne potom, čo ho rozložíte a po vložení telefónu sa spustí aplikácia DJI Mimo. Stabilizátor DJI Osmo Mobile 6 spoľahlivo udrží aj väčšie smartfóny. Všetky ovládacie prvky budete mať na dosah ruky. Plynulé ovládanie zoomu vám bude k dispozícii vďaka novému bočnému koliesku. Využite potenciál vášho smartfónu naplno a urobte si skvelé selfie snímky, plynulé videá alebo panoramatické zábery. S DJI Osmo Mobile 6 môžete popustiť uzdu vašej kreativite. Súčasťou DJI Osmo Mobile 6 je teleskopická tyč, vďaka ktorej dostanete do záberu úplne všetkých. Dvojitým stlačením tlačidla je navyše možné plynule prepínať medzi režimom na výšku/na šírku.

Stabilizátor DJI Osmo Mobile 6

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


3-osová stabilizácia obrazu

Stabilizátor DJI Osmo Mobile 6

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Active Track 5.0

Stabilizátor DJI Osmo Mobile 6

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Vstavaná predlžovacia tyč

Stabilizátor DJI Osmo Mobile 6

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Návody a úpravy jedným kliknutím

Stabilizátor DJI Osmo Mobile 6

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Prenosný a skladací dizajn

Stabilizátor DJI Osmo Mobile 6

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Rýchle spustenie

Stabilizátor DJI Osmo Mobile 6 má kompaktný dizajn

Stabilizátor DJI Osmo Mobile 6 si môžete vziať kamkoľvek so sebou vďaka ľahko skladnému a kompaktnému dizajnu. Gimbal jednoducho strčíte do vrecka a môžete vyraziť. V okamihu potom budete pripravení natáčať videá a robiť fotografie, pretože telefón stačí do stabilizátora upnúť a začať natáčať. Stabilizátor DJI Osmo Mobile 6 a magnetický držiak telefónu môžete ľahko oddeliť. Po rozložení stabilizátora sa automaticky zapne a akonáhle vložíte aj telefón, tak sa v ňom spustí aplikácia DJI Mimo.

Natočte neotrasiteľné zábery s 3-osovou stabilizáciou

Stabilizátor DJI Osmo Mobile 6 disponuje malým bekomutátorovým motorom s vysokým krútiacim momentom. Vďaka tomu môže gimbal reagovať aj na drobné posuny aj s ťažkými alebo veľkými smartfónmi. Nová generácia riadiacich algoritmov vo vnútri stabilizátora DJI Osmo Mobile 6 spolu s 3-osovou stabilizáciou vykonáva kompenzáciu v reálnom čase na základe polohy gimbalu. Novo je pri stabilizátore DJI aj bočné koliesko slúžiace na ovládanie zoomu. Na zaistenie ešte lepšieho filmového ovládania môžete prejsť aj do režimu manuálneho ostrenia.

Presné sledovanie objektu ActiveTrack 5.0

Vďaka zlepšenému algoritmu na sledovanie objektu sa môžete tešiť na stabilné zábery a presné snímanie. Gimbal DJI Osmo Mobile 6 dokáže rýchlo obnoviť sledovanie aj v prípade, že je objekt krátko zablokovaný a opäť vstúpi do záberu. Stabilizátor disponuje žiadanými funkciami na Časozber, Motionlapse a Hyperlapse. Vytvorte skvelé zábery, o ktoré sa môžete podeliť aj s ostatnými.

Skvelé funkcie podporia vašu kreativitu

Využite naplno všetky funkcie gimbalu DJI Osmo Mobile 6 a urobte dych vyrážajúce zábery. Dynamický zoom sa ovláda pomocou posuvníka, čím snímke dodáte dojem hĺbky a priestoru. Gimbal DJI Osmo Mobile 6 podporuje ovládanie gestami, takže ak chcete urobiť skupinovú fotografiu alebo natočiť video, nepotrebujete ďalšieho človeka, ktorý by to za vás urobil. S režimom Panoráma zachytíte dych vyrážajúce scenérie do jediného záberu. Pomocou CloneMe Pano sa môžete vyfotografovať na viacerých miestach naraz, aby ste dosiahli efekt trippy. Gimbal DJI Osmo Mobile 6 ponúkne najrôznejšie šablóny s možnosťou vytvorenia šablón vlastných.

Stabilizátor DJI Osmo Mobile 6 umožní horizontálne aj vertikálne natáčanie

Tvorte videá hneď, ako sa objaví inšpirácia. Využite funkciu Quick Roll a jednoducho prepínajte medzi horizontálnym a vertikálnym natáčaním. Využiť je možné režim Tripod slúžiaci prevažne na vytvorenie snímok z pevného uhla v oboch orientáciách. Na zaistenie úplnej kontroly je na stabilizátore DJI Osmo Mobile 6 umiestnený nový vstavaný panel, na ktorom uvidíte stav batérie, indikátor stavu systému a zvolený režim gimbalu.Tie budete mať k dispozícii celkom 4:

Follow – pohľad kamery sleduje pohyby gimbalu DJI Osmo Mobile 6 a zábery zostávajú stabilné aj počas nakláňania

Uzamknutie klopenia – ideálny na zhotovovanie fotografií a videí smerom hore, dole a diagonálne, pretože pohľad kamery sleduje pohyb gimbalu DJI Osmo a obraz zostáva stabilný aj počas nakláňania a naklápania 

FPV – všetky tri osi stabilizátora sledujú pohyb hlavného tela, čo vám umožní dynamické natáčanie statických objektov

SpinShot — stlačením joysticku doľava alebo doprava je možné jednoducho ovládať otáčanie pohľadu kamery

Získajte tipy na robenie záberov a upravujte vaše výtvory

V aplikácii DJI Mimo si môžete zapnúť smart pomocníka ShotGuides na natáčanie videí. Zvoliť si môžete zo širokej škály návodov vyhovujúcich scéne, ktorou sa s pomocou stabilizátora DJI Osmo Mobile 6 chystáte točiť, a potom už len postupujete podľa jednoduchých pokynov. Jednoduché úpravy videí na jedno kliknutie následne urobíte v aplikácii LightCut. Tá ponúka úpravy umelou inteligenciou a veľkú ponuku exkluzívnych videošablón. Aplikácia ponúka prívetivé rozhranie a žiadané funkcie pre tvorcov obsahu.

Obsah balenia stabilizátora DJI Osmo Mobile 6

  • Gimbal DJI Osmo Mobile 6
  • Statív
  • Magnetický držiak
  • Kábel na nabíjanie
  • Vrecko na prenášanie stabilizátora a príslušenstva

Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ zariadenia Smartfón

Konektivita

Pripojenie Bluetooth
Konektory USB-C
Podpora OS Android, iOS

Rozšírené vlastnosti

Rozšírené vlastnosti Teleskopická rukoväť, Statívová trojnožka

Režimy

Integrované režimy Panoramatický režim, Scenérický režim, Časozberný režim
Kód:  CVI550a81
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CP.OS.00000213.01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04