Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DJI Osmo Mobile 2

4,7 40 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DJI Osmo Mobile 2


Druhá generácia populárneho stabilizátora

DJI Osmo Mobile 2 je druhá generácia stabilizátora pre mobilné telefóny. Konštrukčné riešenie stabilizátora zostalo rovnaké, avšak oproti prvej generácii došlo hneď k niekoľkým zmenám. Osmo Mobile 2 ponúka natáčanie ako vo zvislej, tak aj vo vodorovnej polohe. Prepracovaná funkcia ActiveTrack vám umožňuje zameranie na jeden vybraný objekt a jeho sledovanie počas vášho pohybu. Ďalšou novinkou je približne 3 × väčšia batéria, ktorá zaisťuje výdrž až 15 hodín na jedno nabitie. Batéria je navyše vybavená funkciou pre dobíjanie ostatných zariadení. 


Kľúčové vlastnosti stabilizátora DJI Osmo Mobile 2

  • Druhá generácia obľúbeného stabilizátora
  • Vyrobené z vysokopevnostného kompozitného materiálu
  • Nízka hmotnosť
  • Niekoľko režimov natáčania
  • Mobilná aplikácia DJI GO
  • Komunikácia so smartphonom pomocou Bluetooth Low Energy 4.0

K dispozícii budete mať hneď niekoľko režimov použitia. Osmo Mobile 2 tiež disponuje funkciou ActiveTrack, ktorá nasleduje vybraný predmet počas vášho pohybu. Plynulé otáčanie a stabilný obraz zaisťujú pokročilé integrované snímače a bezkefové motory. Či už idete na lyžiach, skateboarde či pri inej aktivite stabilizácia konkurenčných produktov zlyháva a obraz je roztrasený. S DJI Osmo Mobile 2 bude obraz ostrý ako britva.



DJI Osmo Mobile 2 je ľahký

Konštrukcia gimballu je vyrobená z vysokopevnostného kompozitného materiálu, vďaka ktorému bolo možné dosiahnuť hmotnosť len 485 gramov. Je ideálny pre celodenné používanie. Upravená konštrukcia tiež umožňuje kompaktnejšie skladanie a lepšiu prenosnosť.


Ovládacie prvky po ruke

Na tele potom nájdete joystick ovládajúci pohyb otočnej hlavice vo všetkých smeroch. Integrovaný posuvník naopak slúži pre zoomovanie a nechýba ani prepínač režimov. Samozrejmosťou je potom možnosť zachytenia panoramatických fotografií.



Špičkový stabilizátor

Nabíjanie batérie prebieha cez klasický USB konektor. Iste oceníte aj statívový závit na spodnej strane stabilizátora. Svoj mobilný telefón s operačným systémom Google Android alebo iOS môžete tiež vybaviť aplikáciou DJI GO.


Doplňujúce informácie

Rozmery:
295 × 113 × 72 mm
 
Hmotnosť:
485 g
Kompatibilné telefóny so šírkou:
58,6-85 mm
Batéria:
Typ: 18650 Li-Pol
Kapacita: 2 600 mAh
Doba nabíjania: 2 hodiny

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický

Kompatibilita

Min. šírka zariadenia 5,86 cm
Max. šírka zariadenia 8,5 cm

Určenie

Typ zariadenia Smartfón

Vlastnosti

Hmotnosť 485 g
Maximálne zaťaženie 240 g (0,24 kg)
Spôsob pripevnenia Prispôsobiteľné čeľuste
Bežná výdrž batérie 12 h

Konektivita

Pripojenie Bluetooth
Podpora OS Android, iOS
Kód:  CVI549k9e
Produktové číslo:  DJI0660
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11