Obnoviť stránku

DJI Osmo Action 4 Standard Combo

4,6 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
329 €

DJI Osmo Action 4 Standard Combo

S akčnou kamerou DJI Osmo Action 4 zachytíte všetky svoje dobrodružstvá

Podeľte sa s ostatnými o to, čo zažívate, alebo si uchovajte pôsobivé zábery zo svojich dobrodružstiev a pokochajte sa nimi aj v budúcnosti. Akčná kamera DJI Osmo Action 4 zvládne nakrúcať vysokokvalitné a stabilné videá v 4 K UHD pri 120 fps, a to, či ste na výstupe v horách, krotíte vlny na surfe, zdolávate kopce na bicykli alebo lyžiach či snouborde. Akčná kamera DJI Osmo Action 4 je uspôsobená tak, aby nakrúcala zábery vždy a všade. Vďaka odolnému vyhotoveniu a batérii s vysokou kapacitou nevadí, či to bude v horúčave alebo mraze.

Kamera so skvelou kvalitou obrazu za každých okolností

Akčná kamera DJI Osmo Action 4 je vybavená 1/1,3-palcovým obrazovým snímačom, ktorý plne využije potenciál každého pixelu. Široká clona, f/2,8 a ekvivalentná veľkosť pixelov 2,4 μm zachytí zábery plné detailov. Široký dynamický rozsah a viac ako miliarda farieb je zaistená vďaka podpore 10-bitového farebného režimu D-Log M. Akčná kamera DJI Osmo Action 4 vie zachytiť videá v rozlíšení 4 K UHD pri 120 fps a hravo si poradí aj so spomalenými zábermi, zatiaľ čo 155° uhol snímania vás vtiahne do deja svojou perspektívou, ktorá je podobná videniu ľudského oka. Stabilizácia 360º HorizonSteady sa postará o skvelé zábery bez ohľadu na to, koľko obratov, otáčok či zatočení v horizontálnom smere vykonáte. Kamera DJI Osmo Action 4 disponuje funkciou RockSteady 3.0, ktorá zaistí stabilizáciu záberov POV aj počas nakrúcania v rozlíšení 4 K/120 fps. Funkciou HorizonBalancing dokáže kamera korigovať horizontálny náklon až do ±45º. Pokročilý snímač teploty farieb zvládne zaistiť verné farebné tóny pri nakrúcaní vonku, v interiéri a dokonca aj pod vodou.

Akčná kamera DJI Osmo Action 4 na prekonávanie limitov

Kamera DJI Osmo Action 4 zaručene posúva limity, zásluhou ktorých nakrútite pri dobrodružstvách pôsobivé videá. Akčná kamera oplýva nespočetným množstvom funkcií, ktoré uľahčujú vytváranie záberov. Vďaka magnetickej konštrukcii je pripnutie kamery rýchle a intuitívne. Akčná kamera DJI Osmo Action 4 je prispôsobená na vertikálne snímanie. Ochranný rámček umožňuje v priebehu pár sekúnd zhotovovať vertikálne zábery bez straty kvality. Akčná kamera DJI Osmo Action 4 je vybavená dvoma dotykovými displejmi, takže nemusíte pri robení selfie, prepínaní režimu alebo prehrávaní videa otáčať celú kameru kvôli úprave parametrov. Často používané funkcie môžete ľahko nastaviť na skratky C1-C5 a rýchlo tak spúšťať jednotlivé režimy jediným tlačidlom Quick Switch alebo hlasovými povelmi.

Akčná kamera v kompaktnom vyhotovení, s dlhou výdržou a vodotesnosťou do 18 m

Akčná kamera DJI Osmo Action 4 vás môže sprevádzať všade. Aj napriek svojmu kompaktnému vyhotoveniu je dostatočne robustná, aby obstála aj v náročných prostrediach. Ovládanie mokrými rukami? Hračka. Kamera DJI Osmo Action 4 je totiž vodotesná do 18-metrovej hĺbky, vďaka čomu sa môžete bez obáv potápať a zaznamenávať zábery pod vodou. Batéria v kamere zvládne až 2,5 hodiny nahrávania a s rýchlym nabíjaním ju počas 18 minút nabijete na 80 %. Kamera DJI Osmo Action 4 je navyše skonštruovaná tak, aby nakrúcala pôsobivé zábery za horúcich aj mrazivých dní. Aj pri teplote do -20 °C vás prekvapí až 150 minút záznamu. Skvelou novinkou je odstránenie selfie tyče InvisStick technológiou AI, takže zábery získajú skvelú perspektívu bez prekážajúcej tyče. Ku kamere DJI Osmo Action 4 dostanete aj diaľkový ovládač GPS Bluetooth, ktorý uľahčuje používanie kamery. Akčná kamera vie zaznamenávať údaje o rýchlosti, stúpaní, zrýchlení a mnoho ďalších údajov.

Akčná kamera DJI Osmo Action 4 disponuje inteligentnými režimami na vylepšenie videa

Akčná kamera DJI Osmo Action 4 je uspôsobená na zaznamenanie dynamických záberov s čistým zvukom, takže môžete zaznamenať aj rýchle scény napríklad pri športových pretekoch. Kamera DJI Osmo Action 4 vyniká pri zázname stereo zvuku hneď tromi integrovanými mikrofónmi. Pokročilý softvér dokáže redukovať šum vetra, ktorý zaistí čistý zvuk aj pri rýchlych pohyboch. Ku kamere môžete taktiež pripojiť aj externý mikrofón DJI Mic, ktorý ešte rozšíri možnosti nahrávania. Akčná kamera umožňuje pripojenie aj ďalších mikrofónov káblom Type-C na 3,5 mm. Ak budete chcieť, prostredníctvom wifi alebo hotspotu v mobilnom telefóne môžete naživo vysielať zábery z kamery DJI Osmo Action 4 a zdieľať ich s vašim okolím. Pokiaľ sa chystáte na dlhšie streamy, je možné kameru pripojiť k externému zdroju napájania a predĺžiť tak jej výdrž. Pre ľahšie ovládanie kamery DJI Osmo môžete využiť aj svoj hlas. Stačí len krátko stlačiť tlačidlo Quick Switch a akčná kamera vám prezradí aktuálny režim snímania. Vstavaná funkcia časového kódu v kamere DJI Osmo Action 4 umožňuje synchronizovať zábery z viacerých kamier a docieliť pôsobivejší efekt pri strihu.

Jednoduchá editácia v aplikácii LightCut umelou inteligenciou

Využite aplikáciu LightCut, ktorá automaticky rozpozná prvky v záberoch a odporučí vhodnú sekvenciu záberov, vďaka čomu v okamihu získate skvelé video v rozlíšení 4 K HD. K dispozícii budete mať veľké množstvo šablón, s ktorými budú videá urobené akčnou kamerou DJI Osmo Action 4 ešte pôsobivejšie. Aplikácia zvládne automaticky vyberať klipy z cyklisticky, potápania, surfovania alebo lyžovania/snoubordingu. Tieto zábery potom priradí k exkluzívnym šablónam na vytvorenie videí. Samozrejmosťou sú aj šablóny na kempovanie, cestovanie aj vlogovanie. Kamera DJI Osmo Action 4 dokáže aj bezdrôtové pripojenie cez wifi. Vy tak môžete ľahko a rýchlo zobrazovať náhľady a vykonávať úpravy bez nutnosti výstupu záznamu z kamery DJI Osmo Action 4.

Obsah balenia akčnej kamery DJI Osmo Action 4 Standard Combo

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko

Hlavný

Veľkosť snímača 1/1.3"
Typ snímača CMOS
Rozlíšenie snímača 12 Mpx
Optický zoom 4 ×
Uhlopriečka displeja 2,25 "

Typ a funkcie

Stabilizácia obrazu Elektronická
Typ Rodinné, Outdoor

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa 4K
Max. rozlíšenie videa 4K (4096 × 2160)
Ozvučenie videa Stereo

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Vnútorná pamäť 0 MB (0 GB)
Podporované video formáty H.264, MP4, H.265
Max. veľkosť SD karty 512 GB

Výstupy

Audio/Video USB-C
Dátové rozhrania Rozhranie USB-C, Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth

Batéria

Kapacita batérie 1 770 mAh
Označenie akumulátora Li-Po
Typ napájania USB-C
Výdrž batérie 2,5 h

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 145 g
Šírka 4,4 cm
Výška 3,18 cm
Hĺbka 7 cm
Kód:  DJI23_28
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CP.OS.00000269.01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11