Obnoviť stránku

DJI OM 4

4,8 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DJI OM 4

Zachyťte mimoriadne okamihy vášho života v profesionálnej kvalite

Radi by ste cez mobilný telefón natáčali skvelé videá so stabilným obrazom bez rušivých otrasov? Perfektným riešením je magnetický, ultra kompaktný skladací stabilizátor DJI OM 4 s 3-osým stabilizačným systémom, ktorý vám okamžite umožní začať nahrávať plynulé videá v profesionálnej kvalite. Zariadenie navyše môžete ovládať cez mobilnú aplikáciu DJI Mimo s integrovaným video editorom vybaveným radom kreatívnych funkcií a efektov, ktorý vaše nahrávky povýši na novú úroveň.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora pre mobilné telefóny DJI OM 4

  • Kompaktný stabilizátor DJI OM 4 pre mobilné telefóny
  • Priame ovládanie uzávierky väčšiny smartfónov
  • 3-osý stabilizačný systém redukuje otrasy
  • Uchytenie telefónu na magnetickom princípe
  • Množstvo funkcií, módov a režimov na vytváranie kreatívnych videí s pôsobivými efektmi
  • Ergonomický grip na pohodlné natáčanie
  • Intuitívne rozmiestnenie tlačidiel na jednoduché ovládanie stabilizátora DJI OM 4 jednou rukou
  • Mobilná aplikácia DJI Mimo App (Android, iOS)


Bohatá ponuka užitočných funkcií stabilizátora DJI OM 4

Stabilizátor DJI OM 4 obsahuje rad ľahko použiteľných funkcií, ktoré vám pomôžu vytvoriť naozaj kreatívne videá. Na označenie a zaostrenie na konkrétny objekt slúži funkcia ActiveTrack 3.0. Funkcia Dynamic Zoom vytvorí plynulé efekty zväčšovania, približovania a odďaľovania predmetov na profesionálnej úrovni. Pomocou nástroja Clone vytvoríte jednu epickú panorámu z niekoľkých fotografií. V režime Gesture control môžete ovládať stabilizátor DJI OM 4 jednoduchým gestom a spustiť ho na diaľku napríklad pri fotení selfies.

Kompaktný dizajn a výborná ergonómia

Vďaka kompaktným rozmerom a praktickej skladacej konštrukcii môžete stabilizátor DJI OM 4 pohodlne nosiť v taške alebo batohu a byť vždy pripravení na akciu. Ergonomický grip navyše zabezpečí pohodlné ovládanie aj pri dlhšom čase nahrávania.

Magnetické uchytenie telefónu

Uchytenie telefónu na držiaku funguje na magnetickom princípe. Pridajte magnetickú svorku alebo krúžok na svoj telefón, pripojte ho ku stabilizátoru DJI OM 4 a môžete začať okamžite nahrávať. Výkonný motor udržuje váš smartfón stabilný a vaše video bude vždy dokonale hladké.

DJI OM 4 možno ovládať cez mobilnú aplikáciu

Mobilná aplikácia DJI Mimo obsahuje video editor so vstavanými návodmi a intuitívnymi nástrojmi na úpravu fotografií a videí. V Story móde môžete vyskúšať pripravené šablóny, ktoré dotvoria úžasnú atmosféru vašich záberov urobených cez DJI OM 4.

Vytvárajte videá s pôsobivými efektmi

Pohrajte sa s časom a vytvárajte dych vyrážajúce časozberné videá v režime Timelapse, pridajte pôsobivé efekty otáčaním záberu alebo zachyťte podrobne každý okamih spomalením videa. Taktiež môžete automaticky spojiť deväť fotografií do širokého panoramatického záberu.


Stabilizátor DJI OM 4 ponúka všetko pre používateľský komfort

Komfortný a intuitívny dizajn umožňuje držať stabilizátor DJI OM 4 jednou rukou. Novo pridaný senzor pomáha rozpoznať vaše pohyby a automaticky upraviť polohu, takže snímky pod uhlom sú jednoduchšie než kedykoľvek predtým. Dvojitým stlačením tlačidla M rýchlo prepnete medzi režimom na výšku a na šírku. Potrebujete zavolať v priebehu natáčania? Jednoducho odoberte telefón zo stabilizátora a zariadenie prejde do pohotovostného režimu.



Parametre a špecifikácia

Určenie

Použitie pre Mobilné telefóny
Určenie Do ruky

Prichytenie

Prichytenie zariadenia k držiaku Mechanický, Magnetický

Kompatibilita

Min. šírka zariadenia 6,7 cm
Max. šírka zariadenia 8,4 cm

Určenie

Typ zariadenia Smartfón

Vlastnosti

Hmotnosť 390 g
Maximálne zaťaženie 290 g (0,29 kg)
Spôsob pripevnenia Prispôsobiteľné čeľuste
Bežná výdrž batérie 15 h

Konektivita

Pripojenie Bluetooth
Konektory USB-C, USB-A
Podpora OS Android, iOS

Rozšírené vlastnosti

Rozšírené vlastnosti Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie

Režimy

Integrované režimy Panoramatický režim, Časozberný režim, 360° režim, Story režim
Kód:  CVI549k9h
Produktové číslo:  CP.OS.00000108.01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08