Obnoviť stránku

DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2)

4,9 29 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -3 %
1 099 € 1 129 €

DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2)

DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) – výkonný a kompaktný dron so zdokonalenými funkciami

Zaobstarajte si kompaktný a výkonný dron Mini 4 Pro renomovaného výrobcu DJI a vydajte sa do oblakov, odkiaľ si urobíte zábery skutočne vyrážajúce dych. 1/1,3-palcový CMOS snímač umožňuje nahrávať video pri 4 K/60 fps a urobiť detailné fotografie. O stabilitu videí a snímok sa stará 3-osový inovovaný stabilizátor (gimbal). Ten je teraz prepracovaný tak, že môžete jednoducho a rýchlo spúšťať horizontálne alebo vertikálne snímanie. Revolučná funkcia ActiveTrack 360° sa postará o nové spôsoby sledovania zvoleného objektu. Na drone DJI Mini 4 Pro oceníte nielen kvalitné spracovanie, ale aj to, že ide naozaj o mini dron. Váha tohto dômyselného stroja je totiž približne 249 gramov a zmestí sa akurát do dlane alebo do vrecka. Vydajte sa s dronom na cesty a zachyťte všetko, čo sa okolo vás deje – unikátne situácie, fantastické výhľady a mnoho ďalších situácií. Fantázii s kompaktným dronom DJI Mini 4 Pro sa medze nekladú. Výdrž dronu DJI Mini 4 Pro atakuje až 34 minút, a to vďaka použitiu inteligentnej letovej batérie. Súčasťou rozšíreného príslušenstva sú okrem dronu a diaľkového ovládania DJI RC 2 aj tri inteligentné letové batérie pre dron, kábel Type-C na Type-C PD, nabíjací kábel, skrutkovač, náhradné diely, ochranný kryt, USB-C kábel, DJI Mini Shoulder Bag a DJI Mini 4 Pro/Mini 3 Series Two-Way Charging Hub.

Dron DJI Mini 4 Pro

Hmotnosť pod 249 g [1]

Dron DJI Mini 4 Pro

4 K/60 fps HDR True Vertical Shooting

Dron DJI Mini 4 Pro

Snímanie prekážok všetkými smermi

Dron DJI Mini 4 Pro

Predĺžená výdrž batérie [2]

Dron DJI Mini 4 Pro

Prenos videa FHD na vzdialenosť 20 km [3]

Dron DJI Mini 4 Pro

ActiveTrack 360°

Z kvality záberov dronu RC s kamerou DJI Mini 4 Pro sa vám zatají dych

S dronom DJI Mini 4 Pro môžete využiť svoju tvorivosť vo dne v noci. RC dron je totiž bez problémov schopný pracovať v širokej škále svetelných podmienok vďaka použitému 1/1,3-palcovému snímaču CMOS s duálnym natívnym ISO. Tento snímač podporuje aj priamy výstup HDR záberov5.Najvyššie štandardy leteckej fotografie sú dosiahnuté vďaka väčším, 2,4 μm pixelom a clone so svetelnosťou f/1,7. S dronom DJI Mini 4 Pro môžete tvoriť HDR videá 4 K/60 fps (4 K/60 fps) a fotografie (48 Mpx RAW6). Zabudovaná kamera podporuje 10-bitový farebný režim D-Log M a 10-bitový HLG. Využite maximálny vizuálny efekt s HDR 4 K/60 fps a videom 4 K/100 fps. Aj v 4 K rozlíšení môžete zachytiť efektné spomalené zábery pri 100 fps. RC dron s kamerou DJI Mini 4 Pro dokáže vytvoriť kvalitné nočné zábery vďaka algoritmu na redukciu šumu. Vybrať si môžete okamžite niekoľko možností snímania:

  • True Vertical Shooting —umožňuje vertikálne nahrávanie optimalizované pre sociálne siete a prehrávanie v smartfóne
  • Veľký uhol náklonu – využite plynulý pohyb kamery s maximálnym uhlom náklonu 60°
  • Digitálny zoom —fotografie možno urobiť až s dvojnásobným zoomom a videá dokonca až so štvornásobným zoomom

Zdokonalené funkcie pre lepšie a bezpečnejšie lety

Až 34 minút vo vzduchu nie je pre dron problém, pretože výrobca ho vybavil batériou Intelligent Flight Battery. V malom drone Mini 4 Pro je implementovaná funkcia Waypoint, ktorá umožňuje dopredu si naplánovať letové trasy a snímanie. Vďaka tomu môžete uskutočniť ťažké kamerové pohyby na dosiahnutie záberov vyrážajúcich dych. Vytvorené letové trasy si môžete uložiť, aby ste mohli rovnaké manévre zopakovať s úplnou presnosťou neskôr. Túto funkciu využijete napríklad vtedy, ak budete chcieť dronom DJI Mini 4 Pro vytvoriť časozberné zábery s prechodmi, napríklad z dňa na noc alebo z ročného obdobia na ročné obdobie. Osobný dron DJI Mini 4 Pro je vybavený novým systémom prenosu videa O4, ktorý poskytuje lepší a stabilnejší prenosový výkon modelu. Maximálny dosah má hodnotu až 20 km pri zachovaní zvýšenej stability. Živý prenos je možný v maximálnej kvalite 1 080 p/60 fps, čo zaisťuje plynulé sledovanie letu dronu DJI. Let pre vás bude ešte jednoduchší a pohodlnejší vďaka štyrom širokouhlým kamerovým senzorom a dvojicou senzorov spodného kamerového systému. Tie slúžia na detekciu prekážok zo všetkých uhlov. RC dron s kamerou DJI Mini 4 Pro disponuje pokročilým asistenčným systémom APAS, ktorý sa postará o automatické zabrzdenie či vyhýbanie sa prekážkam.

Ovládač DJI RC 2

Ovládanie dronu DJI Mini 4 Pro diaľkovým ovládaním RC 2 bude úplná hračka. Ten ponúka 5,5-palcový Full HD displej s maximálnym jasom 700 nitov. Nový systém prenosu videa O4 zaisťuje ešte väčší dosah. DJI RC 2 má pokročilý anténny systém skladajúci sa z dvoch vysielačov a štyroch prijímačov.

Dron na ovládanie DJI Mini 4 Pro ponúka celý rad inteligentných funkcií

S novou funkciou ActiveTrack 360° udržíte objekt svojho záujmu neustále v strede záberu. To, v spolupráci so snímaním prekážok všetkými smermi, umožňuje zachytiť dobre premyslené zábery kdekoľvek a kedykoľvek. S funkciou QuickShots zvládne dron DJI Mini 4 Pro vytvárať neobyčajne kreatívne pohyby kamerou, medzi ktoré patrí Rocket, Dronie, Circle, Helix, Boomerang a Asteroid. Dron podporuje vertikálne snímanie v 2,7 K rozlíšení prostredníctvom oboch kamier, čo prepožičiava záberom vysokú dynamiku. Dron na ovládanie DJI Mini 4 Pro zvládne vytvoriť vertikálne klipy optimalizované priamo pre smartfón. Diela tak môžete hneď zdieľať na sociálnych sieťach bez nutnosti ďalších úprav. Funkcia MasterShots prepožičiava dronu možnosť automaticky vykonávať pohyby kamerou, nakrúcať klipy a tie obohatiť hudbou, efektmi a strihmi. Osobný dron DJI Mini 4 Pro využíva pokročilý algoritmus redukcie šumu, a tak si dokáže poradiť aj so zábermi so slabým osvetlením alebo v noci.

Sprievodná aplikácia LightCut

Pripojte sa k dronu DJI Mini 4 Pro bezdrôtovo aplikáciou LightCut v smartfóne a využite nové kreatívne možnosti. Napríklad s funkciou One-Tap Edit nemusíte v priebehu procesu sťahovať všetky zábery, vďaka čomu budete šetriť miesto na úložisku smartfónu. S efektom One-Tap Edit Tilt-Shift aplikácia inteligentne vyberá klipy na základe kompozície a dráhy letu a následne automaticky priraďuje vyhovujúcu šablónu a zvukové efekty. Tým ľahko a rýchlo vytvoríte pôsobivé videá.

Obsah balenia dronu DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2)

  • DJI Mini 4 Pro
  • DJI RC 2
  • 3× DJI Mini 4 Pro Intelligent Flight Battery
  • DJI Mini 4 Pro/Mini 3 Pro Propellers (3× pár vrátane 18 ks skrutiek)
  • Skrutkovač
  • DJI Mini 4 Pro Gimbal Protector
  • DJI Mini 4 Pro Propeller Holder
  • Dokumenty (stručný sprievodca a bezpečnostné pokyny)
  • Kábel Type-C na Type-C PD
  • Kábel USB-C
  • DJI Mini Shoulder Bag
  • DJI Mini 4 Pro/Mini 3 Series Two-Way Charging Hub

Porovnanie dronov DJI

DJI Mini 4 Pro

  • Váha pod 249 g
  • 1/1,3-palcová širokouhlá kamera CMOS, True Vertical Shooting
  • 4 K/60 fps HDR, Slow Motion: 4 K/100 fps, Night Shots Video
  • 10-bit D-Log M, HLG
  • Pokročilý RTH, Waypoint Flight, Cruise Control
  • DJI O4: až 20 km, 1 080 p/60 fps v priamom prenose

DJI Mini 3 Pro

  • Váha pod 249 g
  • 1/1,3-palcová širokouhlá kamera CMOS, True Vertical Shooting
  • 4 K/60 fps, 4 K/30 fps HDR, Slow Motion: 1 080 p/120 fps
  • D-Cinelike
  • Snímanie prekážok vpredu/vzadu/dole, APAS 4.0, inteligentný RTH
  • DJI O3: až 12 km, 1 080 p/30 fps v priamom prenose

DJI Mini 3

  • Váha pod 249 g
  • 1/1,3-palcová širokouhlá kamera CMOS, True Vertical Shooting
  • 4 K/30 fps HDR
  • Snímanie prekážok smerom dole, inteligentný RTH
  • DJI O2: do 10 km, živý prenos 720 p/30 fps

DJI Air 3

  • 720 g
  • 1/1,3-palcová širokouhlá kamera CMOS a 1/1,3-palcová stredná telekamera CMOS
  • 4 K/60 fps HDR, Slow Motion: 4 K/100 fps, Night Shots Video
  • 10-bit D-Log M, HLG
  • Snímanie prekážok všetkými smermi, APAS 5.0, pokročilý RTH, Waypoint Flight, Cruise Control
  • DJI O4: až 20 km, 1 080 p/60 fps v priamom prenose

* Všetky dáta boli testované sériovým modelom DJI Mini 4 Pro v kontrolovanom prostredí. Skutočné skúsenosti sa môžu líšiť v závislosti od prostredia, použitia a verzie firmwaru.
** Všetky videá a obrázky na tejto stránke boli zhotovené v prísnom súlade s príslušnými miestnymi zákonmi a predpismi. Ukážky slúžia iba na referenčné účely. Vždy dodržujte miestne zákony a predpisy a pred lietaním sa uistite, že dron má príslušné certifikácie.
Skutočná hmotnosť výrobku sa môže líšiť v dôsledku rozdielov v šaržiach materiálov
a vonkajších faktorov. V niektorých štátoch a oblastiach nie je vyžadovaná registrácia. S batériou Intelligent Flight Battery Plus váži dron viac ako 249 g. Pred použitím si vždy overte miestne zákony a predpisy.
Merané pri konštantnej rýchlosti 21,6 km/h za bezvetria. S batériou Intelligent Flight Battery DJI Mini 4 Pro môže dron lietať až 34 minút. Intelligent Flight Battery Plus predlžuje dobu letu na 45 minút, ale v Európe sa nepredáva. V Európe nepoužívajte batériu Intelligent Flight Battery Plus. Pred lietaním vždy skontrolujte a prísne dodržujte miestne zákony a predpisy.
Merané vo vonkajšom, otvorenom prostredí, bez rušenia a v súlade s FCC. Vyššie uvedené údaje ukazujú najvzdialenejší komunikačný dosah pre jednosmerné lety bez návratu. Počas letu vždy venujte pozornosť pripomienkam RTH v aplikácii DJI Fly.
Od septembra 2023.
Dosiahnuté technikou QBC (Quad Bayer Coding), ktorá spája štyri pixely do jedného. Nie je podporované pri vytváraní 48 MPx fotografií.
Podporované iba pri fotografovaní 12 MPx fotografií. Nie je podporované pri fotografovaní 48 MPx fotografií.
7. Nie je súčasťou sád a predáva sa samostatne.


Parametre a špecifikácia

Typ

Konštrukcia Skladacia
Použitie Detské

Let

Ovládanie Ovládačom
Maximálna výška 500 m
Maximálna výška nad morom 4 000 m
maximálna rýchlosť 58 km/h
Doba chodu 34 min
Dosah prenosu 20 000 m
Dosah prenosu (CE) 10 000 m
Letové funkcie GPS, Detekcia prekážok, Autopristátie, Autoštart, Sledovanie objektov
Maximálna sila vetra 10,7 m/s
Maximálna prevádzková teplota 40 °C
Minimálna prevádzková teplota -10 °C

Kamera

Max. rozlíšenie videa 3840 × 2160
Formáty videa MP4, H.264, H.265
Max. rozlíšenie fotografií 48 Mpx
Formáty fotografií RAW , JPEG , DNG
Zorné pole 82,1 °
Digitálny zoom 4 ×
Funkcie kamery Stabilizácia obrazu, Online prenos, Režim HDR
Režimy kamery Slowmotion

Pamäť

Vnútorná pamäť 2 GB
Max. veľkosť SD karty 256 GB
Kompatibilné pamäťové karty micro SDHC, micro SDXC

Batéria

Typ batérie drona Li-Ion
Počet batérií na chod drona 1 ks
Kapacita batérie 2 580 mAh
Dĺžka nabíjania 64 min
Typ batérie ovládača Li-Ion
Počet batérií v ovládači 1 ks

Rozmery

Šírka (zložený) 9,4 cm (94 mm)
Dĺžka (zložený) 14,8 cm (148 mm)
Výška (zložený) 6,4 cm (64 mm)
Šírka (rozložený) 37,3 cm (373 mm)
Dĺžka (rozložený) 29,8 cm (298 mm)
Výška (rozložený) 10,1 cm (101 mm)

Hmotnosť

Hmotnosť 249 g

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Taška, Dron, Batéria do drona, Nabíjací kábel, nabíjacia stanica, Skrutkovač, Ochranný kryt
Náhradné batérie pre dron 2 ks

Legislatívna kategória

Podkategória A1
Trieda C0

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Kód:  DJI23_50
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CP.MA.00000735.01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01