Obnoviť stránku

DJI Mini 3 (DJI RC) (GL)

4,8 56 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
629 €

DJI Mini 3 (DJI RC) (GL)

Kompaktný dron s predĺženou výdržou batérie a inteligentnými funkciami

Vzlietnite s kompaktným, ultraľahkým kamerovým dronom DJI Mini 3 a zaznamenajte všetky dobrodružstvá. Dron vyniká predĺženou výdržou batérie, skvelým videom v rozlíšení 4 K HDR. Vďaka tomu verne zachytí detaily a farby požadovanej expozície. DJI Mini 3 ponúka širokú škálu zábavných funkcií, medzi ktoré patrí True Vertical Shooting na fantastické zábery pre sociálne siete. Či už ide o prechádzku na pláži, víkendový výlet s batohom alebo mesačný roadtrip, budete pripravení zachytiť každý okamih.Súčasťou balenia je aj diaľkové ovládanie DJI RC. 

Menej ako 249 g[1]

Predĺžená výdrž batérie

Video 4 K HDR[3]

Funkcia True Vertical Shooting

Inteligentné funkcie

Odolnosť proti vetru s rýchlosťou 38 km/h (úroveň 5)

DJI Mini 3 má ľahkú konštrukciu a lepšiu batériu

Dron DJI ľahko vezmete kamkoľvek, pretože v zloženom stave má kompaktné rozmery a hmotnosť sa drží pod úctyhodnými 249 gramami.[1] DJI Mini 3 sa tak ľahko zmestí do tašky alebo vrecka, takže si ho môžete ľahko vziať na ďalšie dobrodružstvo. Zabudovaná batéria udrží dron vo vzduchu až 38 minút. Pokiaľ si zaobstaráte inteligentnú letovú batériu Plus, predĺžite lety až o 51 minút.[2] 

Živé snímanie cez deň aj v noci

Urobte si zábery vyrážajúce dych v 4 K HDR rozlíšení s vernými farbami. Dron DJI Mini 3 si bez problémov poradí cez deň aj v noci.[3] K tomu dopomáha 1/1,3-palcový snímač CMOS s duálnou natívnou citlivosťou ISO a technológiou HDR na úrovni čipu. Cez deň zachytíte detaily svetiel a tieňov, čím dosiahnete jemnejšie výsledky s väčšou hĺbkou.

Na detailoch záleží

Dron DJI Mini 3 je vybavený kamerou s clonou f/1,7 a väčšími, 2,4 μm pixelmi, vďaka čomu zaznamená jasné detaily a poskytuje výnimočné snímky aj pri slabom osvetlení. Štvornásobný zoom umožňuje ešte bližšie skúmanie nových miest predtým, než začnete robiť fotografie.

DJI Mini 3 nasníma skvelé vertikálne zábery

Chystáte sa urobiť fotografiu vysokých budov, skalnej steny alebo urastených stromov? Vytvorte estetické zábery vďaka inovatívnej konštrukcii gimbalu umožňujúce širokouhlý náklon. Prepnite dron DJI Mini 3 do režimu True Vertical Shooting, v ktorom pripravíte fotky okamžite použiteľné na sociálnych sieťach.

Funkcia QuickShots — skvelé zábery, minimálne úsilie

Stačí pár kliknutí a môžete sa vďaka funkcii QuickShots tešiť na pokročilé a profesionálne zábery. K dispozícii budete mať režimy ako Dronie, Circle, Helix, Rocket a Boomerang. Zhotovené zábery je možné rýchlo odoslať do mobilného zariadenia, kde si ich môžete uložiť alebo funkciou QuickTransfer hneď zdieľať.

Vietor dron DJI Mini 3 len tak neodfúkne

Dron DJI Mini 3lieta bez problémov a stabilne vo vetre s rýchlosťou až 10,7 m/s. Digitálnym prenosom videa DJI O2 sa môžete tešiť na maximálny dosah až 10 km[4]a výkonné funkcie proti rušeniu.

Podpora širokouhlých a okrúhlych panoramatických fotografií

Z výšky je toho veľa vidieť a bola by škoda, keby vám niečo uniklo. Dron DJI Mini 3 podporuje režim 180° panorámy, širokouhlé aj okrúhle panoramatické fotografie, vďaka čomu sa do každého záberu zmestí oveľa viac.

Dron DJI Mini 3 vyniká obratnosťou

Myslíte si, že lietanie s dronom je ťažká práca? Pri drone DJI Mini 3 to neplatí. K dispozícii budete mať celý rad inteligentných funkcií, ktoré vám s letom pomôžu. Funkcia automatického vzletu vám pomôže so štartom, zatiaľ čo funkcia návratu domov (RTH) zahŕňa funkciu inteligentného RTH, RTH pri nízkom nabití batérie a návrat domov pri poruche dronu DJI Mini 3. Práve táto funkcia dáva dronu pokyn na návrat do východiskového bodu aj v prípade výpadku signálu. O bezpečnosť a stabilitu letu dronu DJI Mini 3 sa stará kombinácia GNSS, spodného kamerového systému a systémuinfračerveného snímania. Dron sa tak môže stabilne a presne vznášať, zatiaľ čo vy sa môžete sústrediť na samotný let.

Obsah balenia dronu DJI Mini 3 (DJI RC)

* Pred letom vždy skontrolujte a prísne dodržujte miestne zákony a predpisy. 
** Testované s výrobným modelom DJI Mini 3 v kontrolovanom prostredí. Skutočné skúsenosti sa môžu líšiť v závislosti od prostredia, použitia a verzie firmware. 
*** Všetky videá a fotografie na tejto stránke boli urobené v prísnom súlade s miestnymi zákonmi a predpismi. 
**** DJI Mini 3 musí byť pred použitím aktivovaný prostredníctvom aplikácie DJI Fly. 
1. Štandardná hmotnosť dronu (vrátane Inteligentnej letovej batérie, vrtule a karty microSD). Skutočná hmotnosť výrobku sa môže líšiť vdôsledku rozdielov v materiáloch šarže a vonkajších faktorov. V niektorých štátoch a oblastiach nie je vyžadovaná registrácia. Pred použitím si vždy overte miestne zákony a predpisy. 
2. Merané pri konštantnej rýchlosti 21,6 km/h za bezvetria. S Inteligentnou letovou batériou môže dron letieť až 38 min. S Inteligentnou letovou batériou Plus (predáva sa samostatne a iba vo vybraných štátoch) sa doba letu predĺži až na 51 min, ale dron bude vážiť viac ako 249 g. Pred lietaním vždy skontrolujte a prísne dodržujte miestne zákony a predpisy. 
3. HDR video nepodporuje nahrávanievidea rýchlosťou vyššou ako 30 fps. 
4. Vyhovuje norme FCC, testované vo vonkajšom otvorenom prostredí bez rušenia. 
5. Uvedené príslušenstvo sa predáva samostatne. Dostupnosť sa môže líšiť.


Parametre a špecifikácia

Typ

Konštrukcia Skladacia
Použitie Detské, Profesionálny

Let

Ovládanie Ovládačom
Maximálna výška 500 m
Maximálna výška nad morom 4 000 m
maximálna rýchlosť 57,6 km/h
Doba chodu 38 min
Dosah prenosu 10 000 m
Dosah prenosu (CE) 6 000 m
Letové funkcie GPS, Autopristátie
Maximálna sila vetra 10,7 m/s
Maximálna prevádzková teplota 40 °C
Minimálna prevádzková teplota -10 °C

Kamera

Max. rozlíšenie videa Ultra HD (3840 × 2160)
Formáty videa MP4, H.264
Max. rozlíšenie fotografií 12 Mpx
Formáty fotografií RAW , JPEG
Zorné pole 82,1 °
Digitálny zoom 4 ×
Funkcie kamery Stabilizácia obrazu, Režim HDR
Režimy kamery Panorama

Pamäť

Max. veľkosť SD karty 256 GB
Kompatibilné pamäťové karty micro SDHC, micro SDXC

Batéria

Typ batérie drona Li-Ion
Počet batérií na chod drona 1 ks
Kapacita batérie 2 453 mAh
Dĺžka nabíjania 64 min
Typ batérie ovládača Li-Ion
Počet batérií v ovládači 1 ks

Rozmery

Šírka (zložený) 9 cm (90 mm)
Dĺžka (zložený) 14,8 cm (148 mm)
Výška (zložený) 6,2 cm (62 mm)
Šírka (rozložený) 36,2 cm (362 mm)
Dĺžka (rozložený) 25,1 cm (251 mm)
Výška (rozložený) 7,2 cm (72 mm)

Hmotnosť

Hmotnosť 249 g

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača, Skrutkovač, Náhradné diely

Legislatívna kategória

Podkategória A1
Trieda C0

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Kód:  DJI22_76
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CP.MA.00000587.01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01