Obnoviť stránku

DJI Mini 2 Fly More Combo

4,9 89 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DJI Mini 2 Fly More Combo

Dron DJI Mini 2 Fly Combo - kompaktný a výkonný, vhodný aj pre začiatočníkov, s množstvom príslušenstva navyše

Kúpte si kompaktný a výkonný dron DJI Mini 2 Fly Combo renomovaného výrobcu DJI a vydajte sa do oblakov, odkiaľ urobíte zábery berúce dych. Vstavaná 12 Mpx kamera dronu umožní nahrávať video v 4 K rozlíšení s 30 fps. O plynulý obraz videa sa stará 3-osý motorizovaný gimbal. Na drone DJI Mini 2 určite oceníte nielen kvalitné spracovanie, ale aj to, že ide naozaj o mini dron. Váha tohto šikovného stroja je totiž 249 g a zmestí sa vám akurát do dlane. Vydajte sa s dronom na cesty a zachyťte všetko, čo sa okolo vás deje - unikátnu situáciu, fantastické výhľady a mnoho ďalších zaujímavostí. S kompaktným dronom DJI Mini 2 sa fantázii medze nekladú. Súčasťou balenia Fly Combo je príslušenstvo navyše.

Dron DJI Mini 2 Fly Combo

Ultraľahký a skladací dron DJI Mini 2 Fly Combo

Dron DJI Mini 2 Fly Combo

Doba letu drona je 31 minút

Dron DJI Mini 2 Fly Combo

Prenos videa až na 10 km

Dron DJI Mini 2 Fly Combo

Odolnosť proti vetru úrovne 5

Dron DJI Mini 2 Fly Combo

Kvalitné a jasné 4 K video

Dron DJI Mini 2 Fly Combo

Inteligentné režimy & QuickShots

Dron DJI Mini 2 Fly Combo disponuje sériou funkcií a vymožeností, vďaka čomu urobíte ohromujúce zábery

Kompaktný dron DJI Mini 2 Fly Combo ponúka režim Panoráma, kde si môžete vybrať širokouhlý, 180° alebo panorámu Sphere. Keď si jeden z nich vyberiete, dron DJI Mini 2 urobí zvyšok práce za vás a vytvorí excelentný záber. S funkciou QuickShots dronu DJI Mini 2 možno len zopár kliknutiami  automaticky fotiť a nahrávať videá na profesionálnej úrovni, a tie priamo zdieľať napríklad na sociálnych sieťach. S pomocou aplikácie DJI Fly môžete vaše video doplniť ešte zvukovou stopou či filtrami.

Osobný dron DJI Mini 2 Fly Combo sa ľahko ovláda

Pri ovládaní si vychutnáte veľa zábavy, pretože dron DJI Mini 2 Fly Combo sa veľmi ľahko ovláda a môžete ho používať prakticky kedykoľvek - na natáčanie zážitkov všedného dňa alebo si ho vziať na vzrušujúce túry a výlety. Živý obraz z kamery dronu možno prenášať na váš mobilný telefón, takže uvidíte presne to, čo vidí dron DJI Mini 2 Fly Combo. Zabudovaná GPS vám presne povie, kde sa dron nachádza. Zabudované senzory na spodnej strane drona DJI dávajú pozor, kde sa nachádza úroveň terénu a umožnia asistenciu pri pristávaní.

Dron na ovládanie má vysoký výkon a odolnosť voči vetru 5. úrovne

Dron DJI Mini 2 Fly Combo ponúka intuitívne a pokročilé funkcie aj v takomto, mimoriadne kompaktnom tele. Vďaka tomu získate maximálnu slobodu pri tvorbe svojho unikátneho obsahu. Dron je osadený kvalitnou batériou, ktorá ho udrží vo vzduchu až 31 minút. DJI Mini 2 je natoľko odolný, že si poradí aj s vetrami 5. úrovne a zvládne vyletieť až do výšky 4 km.

Prenos videa aj na veľké vzdialenosti

Prenosom videa cez OcuSync 2.0 budete môcť z dronu DJI Mini 2 Fly Combo prenášať video v HD kvalite až na vzdialenosť 10 km, takže možno lietať podstatne ďalej.

Osobný dron DJI Mini 2 Fly Combo zachytí mimoriadne kvalitné zábery

S osobným dronom nemusíte letieť čo najbližšie k svojmu objektu, aby ste ho kvalitne zachytili. Kamera dronu DJI Mini 2 totiž oplýva 4-násobným zoomom a taktiež ponúka aj 4-násobný digitálny zoom, ktorý urobí prechody medzi zábermi z rôznych vzdialeností plynulejšie a jednoduchšie. Ďalšou vymoženosťou je 3-osý gimbal, pomocou ktorého bude video pekne plynulé. Vstavaný 12 Mpx fotoaparát sa postará o pôsobivé snímky a zábery v 4 K pri 30 fps.

Šikovná aplikácia DJI Fly

Šikovná aplikácia DJI Fly ponúka inteligentnú integrovanú optimalizáciu fotografií. Akonáhle si stiahnete fotografie, aplikácia automaticky zvýši kvalitu urobených snímok, takže farby budú lepšie a detaily ostrejšie.

Osobný dron DJI Mini 2 Fly Combo v spolupráci s aplikáciou DJI Fly maximálne uľahčí let a prácu s dronom

Kompaktný dron DJI Mini 2 Fly Combo optimalizuje používateľské prostredie a všetky inteligentné funkcie. Dron disponuje inteligentným návratom domov, automatickým vzletom aj presným vznášaním. Vďaka tomu je prevádzka dronu DJI Mini 2 bezpečnejšia a efektívnejšia. V aplikácii DJI Mini 2 si môžete naplánovať itinerár vopred, takže nemusíte improvizovať na mieste, ktoré nepoznáte.

Dron DJI Mini 2 Fly Combo umožní rýchle zdieľanie a úpravu obsahu

Dron DJI Mini 2 Fly Combo ponúka technológiu QuickTransfer, ktorá spočíva v synchronizácii dronu s vaším telefónom (s nainštalovanou aplikáciou DJI Fly) a umožní prenášať vybrané fotografie aj videá rýchlosťou až 20 Mb/s, ak ste blízko pri drone. Funkcia „Stiahnutie výrezu“ vám umožní rýchlo vystrihnúť iba časť záznamu, ktorý máte záujem upraviť a stiahnuť. V aplikácii DJI Fly nájdete veľa kreatívnych šablón, ktorými môžete ozvláštniť svoje zábery.

RC dron DJI Mini 2 Fly Combo ponúka dostatok príslušenstva pre každú príležitosť a ešte viac

  • 1× Dron DJI Mini 2 Fly Combo
  • 1× ovládač (remote controller)
  • 3× batérie
  • 3× náhradné vrtule (pár)
  • 1× kábel typu C
  • 1× kryt kamery (gimbal)
  • 1× RC kábel (Micro USB)
  • 1× RC kábel (USB-C)
  • 1× RC kábel (konektor lightning)
  • 1× náhradné ovládacie páčky (pár)
  • 18× náhradné skrutky
  • 1× skrutkovač
  • 1× držiak telefónu
  • 1× nabíjacia stanica (pre 3 batérie/externé zariadenia)
  • 1× 18 W USB nabíjací kábel
  • 1× prepravný obal na rameno

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko

Typ

Konštrukcia Skladacia

Let

Ovládanie Ovládačom
Letové funkcie Autopristátie, Autoštart, Autonómny let

Kamera

Max. rozlíšenie videa 4K (4096 × 2160)
Funkcie kamery Stabilizácia obrazu, Online prenos

Pamäť

Max. veľkosť SD karty 128 GB

Batéria

Typ batérie drona Li-Po 2S
Dĺžka nabíjania 90 min

Hmotnosť

Hmotnosť 249 g

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Taška, Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača, Nabíjací adaptér, USB-C kábel, nabíjacia stanica, Skrutkovač, Náhradné diely, Ochranný kryt, Micro USB kábel, Lightning kábel

Legislatívna kategória

Podkategória A1
Kód:  CVI516q03
Produktové číslo:  CP.MA.00000307.01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03