Obnoviť stránku

DJI Mic 2 (1 TX, Shadow Black)

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
99 €

DJI Mic 2 (1 TX, Shadow Black)

Kompaktný mikrofón na zachytenie autentického zvuku

Mikrofón DJI Mic 2 je pokračovateľom úspešného modelu DJI Mic. Zariadenie vyniká nízkou hmotnosťou, kompaktnými rozmermi a verným zachytením. DJI Mic 2 disponuje prémiovými funkciami, inteligentným potlačením okolitého hluku a podporou 32-bitového floating-point nahrávania. Preto zvládne mikrofón zaobstarať vyvážený a detailný zvukový záznam, ktorý oceníte pri nahrávaní vlogov, rozhovorov, pri živom vysielaní a množstve ďalšieho. Funkcie mikrofónu sa pohodlne ovládajú na 1,1-palcovom dotykovom displeji a praktickom voliči. Dosah signálu mikrfónu DJI Mic 2 dosahuje až 250 metrov. Súčasťou balenia je vysielač v čiernej farbe. Prijímač aj nabíjacie puzdro sa dajú zakúpiť samostatne alebo v sete.

DJI Mic 2 zaujme kompaktným a elegantným dizajnom

Výrobca zapracoval na veľkosti a dizajne zariadenia, ktoré má kompaktnú veľkosť a prémiový vzhľad. Nové nabíjacie puzdro je vyrobené z kovu. Ten celej sade prepožičiava minimalistický vzhľad, pridáva ešte lepšiu ochranu a zaistí bezpečné nabíjanie. Elegantná farba Shadow Black prepožičiava mikrofónu DJI Mic 2 diskrétny high-tech vzhľad.

Mikrofón s všesmerovým záznamom zvuku

Svojím vyhotovením je mikrofón DJI Mic 2 ideálny pre rôzne aplikácie, ako je nahrávanie rozhovorov, vlogovanie, živé vstupy a množstvo ďalšieho. Všesmerová charakteristika je optimalizovaná na účinné zachytenie hlasu. Preto si mikrofón DJI poradí v situáciách, kedy natáčate vlog s viacerými ľuďmi alebo nahrávate rozhovory. DJI Mic 2 je vybavený inteligentným potlačením okolitého hluku, vďaka čomu vie redukovať okolitý hluk a postarať sa tak o čisté a ničím nerušené rozhovory.

DJI Mic 2 chráni pred neočakávanými výkyvmi zvuku

Každému sa pri nahrávaní iste už stalo, že náhly výkrik pokazil zvukovú stopu, a tá už nebola použiteľná. Preto mikrofón DJI Mic 2 nahráva hlavnú zvukovú stopu, vedľa ktorej zaznamenáva ešte druhú zvukovú stopu s úrovňou -6 dB. Tým je zaistená ochrana pred nečakanými výkyvmi zvuku. Pokiaľ sa chystáte natáčať na veterných miestach, môžete k mikrofónu pridať protiveternú ochranu slúžiacu na redukciu hluku vetra.

Vždy pripravený na použitie

Akonáhle otvoríte nabíjacie puzdro, DJI Mic 2 sa automaticky zapne. Puzdro automaticky spáruje prijímač a vysielače v priebehu nabíjania, vďaka čomu je možné po otvorení puzdra ihneď začať s nahrávaním. Súčasťou sú adaptéry USB-C aj Lightning pre bezproblémovú spoluprácu s preferovanými zariadeniami. Prijímač jednoducho pripojíte k fotoaparátu prostredníctvom 3,5 mm TRS kábla a synchronizujete napájanie prijímača s napájaním fotoaparátu.

Nabíjacie puzdro nie je súčasťou balenia a je potrebné si ho zakúpiť samostatne.

DJI Mic 2 podporuje digitálne aj analógové výstupy

DJI Mic 2 prekvapí širokou ponukou výstupov. Využiť je možné digitálny USB-C či Lightning, ale k dispozícii budete mať aj analógový výstup 3,5 mm TRS. Preto môžete bez problémov pracovať so smartfónmi, počítačmi, tabletmi aj fotoaparátmi. Zariadenia s operačným systémom Android môžu využiť funkciu Stereo a zároveň využiť prehrávanie na smartfóne bez nutnosti odpojenia prijímača. Prijímač DJI je navyše vybavený 3,5 mm TRS monitorovacím portom, ktorý umožní pripojenie preferovaných monitorovacích slúchadiel.

Jednoduché ovládanie pomocou displeja a presného voliča

DJI Mic 2 je vybavený 1,1-palcovým OLED dotykovým displejom, ktorý v spojení s presným voličom, umožní rýchly a jednoduchý prístup k dôležitým informáciám a nastaveniam. Zistíte tak nastavenú hlasitosť, úroveň nabitia batérie a upraviť nastavenie zosilnenia, hlasitosti, jasu aj ďalších. Vysielač DJI Mic 2 disponuje motorom generujúcim haptickú spätnú väzbu pri dôležitých operáciách. Na displeji uvidíte všetky potrebné informácie o stave zariadenia.

Pevné magnetické uchytenie

Mikrofón DJI Mic 2 ľahko a rýchlo uchytíte vďaka magnetickej spone, ktorá pevne prichytí mikrofón k odevu.

Dostatočná kapacita pre vaše nahrávky

Vysielač disponuje 8 GB interným úložiskom, do ktorého sa zmestí až 14 hodín nekomprimovaného 48 kHZ 24-bitového zvuku. Záznamy je možné ľahko a rýchlo exportovať pre následnú postprodukciu. Vysielač sa dá použiť ako samostatný diktafón či ako záložný zdroj pri natáčaní. DJI Mic 2 podporuje 32-bitový záznam,. vďaka čomu má mikrofón vysoký dynamický rozsah a lepšie sa prispôsobí zložitému zvukovému prostrediu.

Bezdrôtový dosah prenosu zvuku až 250 m

Spoľahlivý mikrofón DJI Mic 2 ponúka maximálny dosah prenosu zvuku až na vzdialenosť 250 metrov v otvorenom prostredí bez rušenia. Mikrofón navyše disponuje silnou ochranou proti rušeniu, ktorá zaistí kvalitný prenos aj v prostredí s hustým signálom. Každý vysielač aj prijímač má prevádzkovú dobu až 6 hodín, ktorú je možné s nabíjacím puzdrom predĺžiť až na celkových 18 hodín. K smartfónu je možné DJI Mic 2 pripojiť prostredníctvom USB-C.

Obsah balenia DJI Mic 2 (1 TX, Shadow Black)

S mikrofónom získate široké príslušenstvo, umožňujúce pohodlné použitie pri rôznych scenároch. Dostanete tak 1× DJI Mic 2 Transmitter (Shadow Black), 1× DJI Mic 2 Windscreen, 1× DJI Mic 2 Clip Magnet, DJI Mic USB-C Charging Cable, 1× DJI Mic 2 Carrying Pouch a záručný list.

Široká kompatibilita mikrofónu DJI Mic 2

Aj bez prijímača je možné vysielač priamo pripojiť k Osmo Pocket 3 alebo Osmo Action 4 cez Bluetooth. Ak zvolíte pripojenie mikrofónu DJI Mic 2 k svojmu smartfónu pomocou Bluetooth, zvládne vysielač pracovať so softvérom tretích strán pre nahrávanie videa. Prijímač je navyše možné pripojiť k širokej škále kamier rôznych výrobcov, pričom disponuje zabudovanými predvoľbami pre konkrétne modely. Prijímač sa dá pripojiť k telefónu a priamo spustiť/zastaviť nahrávanie pomocou vysielača.

Parametre a špecifikácia

Charakteristika mikrofónu

Zásada Kondenzátorový (elektretový)
Smerová charakteristika Všesmerový
Typ mikrofónu Do ruky (do objímky)
Frekvencia od 50 Hz
Frekvencia do 20 000 Hz
Impedancia 2,2 Ohm
Citlivosť -42 dB
Maximálna vzorkovacia frekvencia prevodníka 48 kHz
Maximálna bitová hĺbka prevodníka 32 bit

Pripojenie

Pripojenie 3,5 mm Jack, Bluetooth, USB-C
Dĺžka kábla 0,3 m

Vlastnosti

Funkcie Ovládač Volume
Vlastnosti Slúchadlový výstup, S reproduktorom
Vhodné pre Mluvené slovo, Nahrávacie štúdio

Rozmery

Šírka 30,96 mm
Výška 46,06 mm
Hĺbka 21,83 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 28 g

Charakteristika

Technológia prenosu Digitálna
Počet kanálov 8
Frekvenčné pásmo WiFi
Výkon 12 mW
Frekvencia od 50 MHz
Frekvencia do 20 000 MHz

Vlastnosti

Displej Áno

Konektory

Konektor vysielača Jack 3,5 mm
Konektor prijímača Jack 3,5 mm
Kód:  DJI23_61
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CP.RN.00000328.02
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06