Obnoviť stránku

DJI Mavic Air 2

4,9 7 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

DJI Mavic Air 2

Kompaktný skladací dron DJI Mavic Air s nekompromisnou kvalitou záznamu


Špičkový dron DJI Mavic Air 2 so vstavanou kamerou skrýva vo svojom kompaktnom tele najmodernejšie technológie a pokročilé funkcie, vďaka ktorým zaznamenáte zábery vyrážajúce dych v detailnom 4 K/60 p rozlíšení s bohatými možnosťami kreatívnych režimov. Zaznamenajte profesionálne videá vďaka podpore HDR a farebného profilu D-Cinelike, ktorý uchová viac informácií pre následnú postprodukciu. Dron DJI Mavic Air 2 dosahuje maximálnu rýchlosť 68 km/hod a na jedno nabitie batérie vydrží vo vzduchu až 34 minút. Súčasťou balenia je kamera, diaľkový ovládač, batéria s nabíjačkou a 3 páry vrtúľ.

DJI Mavic Air 2

Snímač s rozlíšením 48 Mpx

Mavic Air 2 je vybavený špičkovým snímačom CMOS. Okrem nahrávania 4 K videa umožní zachytiť aj pôsobivé fotografie v neuveriteľnom rozlíšení 48 Mpx. Vďaka tomu môžete zobraziť živé a dokonale ostré detaily aj pri maximálnom priblížení obrázku.

DJI Mavic Air 2

DJI Mavic Air 2 s funkciou SmartPhoto

Funkcia SmartPhoto kombinuje inteligentné rozoznávanie scén s technológiami Hyperlight a HDR, vďaka čomu urobíte perfektne jasné zábery bez šumu za každej situácie. Dron DJI Mavic Air 2 dokáže rozoznať 5 typov scén – západ slnka, nebo, tráva, sneh a stromy.

DJI Mavic Air 2

Nahrávanie videa DJI Mavic Air s podporu HDR

Výkonný obrazový snímač Quad Bayer dokáže zaznamenať snímky s rôznym nastavením úrovne expozície na precízne zachytenie detailov v svetlých a tmavých oblastiach. Kombináciou snímok je následne vytvorený farebne vyvážený obraz s vysokým dynamickým rozsahom. HDR režim je podporovaný pri fotografiách, videu aj panoramatických snímkach.

DJI Mavic Air 2

Inteligentné režimy FocusTrack

DJI Mavic Air 2 disponuje niekoľkými inteligentnými sledovacími režimami FocusTrack, ktoré posunú vaše zábery na novú úroveň. V režime Spotlight 2.0 stačí označiť objekt, ktorého pohyb bude dron automaticky sledovať.

DJI Mavic Air 2

Detekcia pohybu ActiveTrack 3.0

Vylepšená funkcia vyhľadávania trasy a rýchlejšia predikcia trajektórie udržia vybraný objekt vždy v strede záberu, bez toho, aby bolo jeho sledovanie prerušené stromami či inými prekážkami. Mavic Air tak nakrúti neprerušovaný záber.

DJI Mavic Air 2

Vylepšená technológia POI 3.0

Technológia POI 3.0 vylepšuje predchádzajúcu verziu POI 2.0 najmä v rozpoznávaní plochých povrchov. Vďaka tomu dokáže dynamicky sledovať objekty, ako sú ľudia, autá a lode.

DJI Mavic Air 2 je dodávaný s diaľkovým ovládačom

Súčasťou sady je tiež nový diaľkový ovládač bez viditeľných antén, ktorý ponúka ergonomický dizajn pre praktickejšie držanie a dlhú životnosť batérie, až 240 minút. Je vybavený inovatívnou svorkou na rýchle a jednoduché pripojenie inteligentného telefónu. Vďaka pokročilej technológii OccuSync 2.0 je zabezpečená bezproblémová komunikácia medzi dronom a ovládačom až do vzdialenosti 10 kilometrov.

DJI Mavic Air 2

Kreatívne úpravy času a pohybu

Mavic Air 2 podporuje funkciu 8K Hyperlapse, ktorá vám umožní skriviť čas a priestor na nahrávanie ohromujúcich záberov bez následnej postprodukcie. Vybrať si môžete kreatívne režimy Free, Circle, Course Lock a Waypoint.

DJI Mavic Air 2

Automatické scenáre

Vytvorte s dronom DJI Mavic Air profesionálne filmové videoklipy, vďaka preddefinovaným šablónam QuickShots. Stačí pár kliknutí a v priebehu chvíľky naplánujete komplikovanú leteckú trasu na zachytenie úžasných záberov, ktoré povýšia vašu tvorbu na nový level.

DJI Mavic Air 2

Mavic Air 2 s technológiou OcuSync 2.0

Komunikačná technológia OcuSync 2.0 umožní prenos signálu až do vzdialenosti 10 km, vďaka čomu je zaistený stabilný živý prenos vo Full HD rozlíšení priamo z kamery drona. Mavic Air 2 navyše podporuje dvojfrekvenčnú komunikáciu 2,4/5,8 GHz s automatickým prepínaním v reálnom čase.

DJI Mavic Air 2

Spoľahlivý navigačný systém APAS 3.0

Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) 3.0 využíva pokročilé mapovacie technológie na plynulé sledovanie a bezpečnejšie vyhýbanie sa prekážkam aj v zložitom teréne. Oproti predchádzajúcim generáciám je automatické plánovanie letu a pohyb v teréne oveľa bezpečnejší a spoľahlivejší.

Mobilná aplikácia DJI Fly s integrovaným video editorom

Nahrávky môžete vyšperkovať v intuitívnej mobilnej aplikácii DJI Fly, ktorá ponúka integrovaný editor videí so sériou nastavených profesionálnych šablón. Videá je možné doplniť hudbou, efektami či kreatívnymi filtrami a s výsledkom sa pochváliť na sociálnych sieťach. Vaše nahrávky z Mavic Air 2 tak získajú punc profesionality.


Obsah balenia drona DJI Mavic Air 2


  • Mavic Air 2
  • Vysielač 2,4/5,8 GHz
  • 1× batéria 3 500 mAh
  • Nabíjačka 220 V
  • Napájací kábel
  • Vrtule (3 páry)
  • Pripojovací kábel USB-C
  • Pripojovací kábel Lightning
  • Pripojovací kábel Micro USB
  • Kryt závesu
  • Kábel USB-C
  • Náhradné kniple

Parametre a špecifikácia

Typ

Konštrukcia Skladacia

Let

Ovládanie Ovládačom
Letové funkcie GPS, Detekcia prekážok, Autopristátie, Autonómny let, Sledovanie objektov

Kamera

Max. rozlíšenie videa 4K (4096 × 2160)
Funkcie kamery Stabilizácia obrazu, Online prenos

Pamäť

Vnútorná pamäť 8 GB
Max. veľkosť SD karty 256 GB

Batéria

Typ batérie drona Li-pol
Počet batérií na chod drona 1 ks

Hmotnosť

Hmotnosť 570 g

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača, Nabíjací adaptér

Legislatívna kategória

Podkategória A3
Kód:  DJI20040
Produktové číslo:  CP.MA.00000178.01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13