Obnoviť stránku

DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC)

4,0 5 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
2 799 €

DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC)

Špičkový dron s trojitým systémom fotoaparátu

S novým dronom renomovanej spoločnosti DJ verne zachytíte nezabudnuteľné okamihy a zábery vyrážajúce dych, ktoré skombinujete do pôsobivých videí či filmov. Kochajte sa svojim okolím naživo. Dron DJI Mavic 3 Pro disponuje hneď trojicou kamier, ktorým dominuje kamera Hasselblad so 4/3 senzorom CMOS, vďaka ktorému môžete vytvoriť až 5,1 K HD videa. Dron prešiel radom inovácií, vďaka ktorým je let ešte hladší a plynulejší. Automatické rozpoznávanie prekážok spoľahlivo chráni dron DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo pred nehodami. Pokiaľ budete chcieť, stlačením jediného tlačidla sa dron môže vrátiť na miesto odkiaľ vzlietol, to isté vykoná, ak stratí signál. Dron DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo dokáže prenášať HD video až na vzdialenosť 15 km. Zlepšenie sa prejavilo aj na výdrži batérie, vďaka ktorej vydrží dron až 43 minút letu. Súčasťou balenia je dron, 3 batérie, taška, diaľkový ovládač DJI RC, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica, náhradné ovládacie páčky, RC nabíjací kábel, súprava filtrov, súprava náhradných vrtúľ a USB nabíjací kábel.

Hlavné výhody dronu DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (DJI RC)

  • 4/3 kamera CMOS Hasselblad
  • Duálne telekamery
  • Podpora troch kamier Apple ProRes
  • Maximálna doba letu 43 minút
  • Snímanie prekážok všetkými smermi
  • Prenos HD videa na vzdialenosť 15 km

Dron DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo má tri skvelé kamery

Dron má nie jednu, ani dve, ale hneď tri kvalitné kamery. Každá z nich má inú ohniskovú vzdialenosť na zabezpečenie rozmanitých scenárov snímania, čím ešte viac prejavíte aj vlastnú kreativitu. Kliknutím na displej je možné ľahko aktivovať ohniskové vzdialenosti a implementovať rôzne kompozičné štýly.

  • 4/3 kamera CMOS Hasselblad – 24 mm eq.; f/2.8 – f/11; 20 MPx
  • 1/1,3-palcová stredná telekamera CMOS – 70 mm eq.; 3-násobný optický zoom; f/2.8; 48 MPx
  • 1/2-palcová telekamera CMOS – 166 mm eq.; 7-násobný optický zoom; 28-násobný hybridný zoom; f/3.4; 12 MPx

Kamera Hasselblad poskytuje ohromujúce detaily

V kompaktnom tele drona DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo je umiestnená kvalitná kamera Hasselblad 4/3 CMOS, ktorá bola použitá aj v sérii Mavic 3. Zvládnete ňou urobiť 12-bitové fotografie v RAW formáte s natívnym dynamickým rozsahom až 12,8 stupňa. S technológiou Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS) tak vytvoríte detailné snímky s verným zachovaním farieb.

Profesionálna kvalita videa

Urobte úchvatné zábery v 5.1 K/50 FPS. Dron DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo využíva 10-bitový D-Log M, ktorý podporuje záznam až 1 miliardy farieb, a to dokonca aj v scénach s vysokým kontrastom. Zachyťte východ aj západ slnka tak, ako má byť. Režim D-Log M vyniká nižšou náročnosťou farebnej gradácie, takžemôžete naplno využívať efektívnu postprodukciu bez straty kvality a ostrosti obrazu. Teleobjektívom môžete urobiť zábery v rozlíšení 4 K/60 fps a preto nemusíte lietať zbytočne nízko, ak chcete vytvoriť napríklad zábery zvierat. Dron DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo vytvorí vysokokvalitné letecké snímky.

  • 70 mm stredný teleobjektív s dynamickými možnosťami snímania – je vhodný pre široké spektrum záberov a scén. Potlačením hĺbky ostrosti a zaostrenia zvýrazňuje objekt a vytvára stabilný vizuálny stred. V záberoch získate skvostný priestorový dojem.
  • 166 mm teleobjektív – zdokonalený teleobjektív disponuje vyšším rozlíšením a clonou f/3,4. Môžete ním nakrúcať videá v rozlíšení 4 K/60 fps so 7-násobným optickým zoomom a vytvoríte aj 12 Mpx fotografie. Hybridný zoom umožňuje využiť až 28-násobné priblíženie.

Dron DJI Mavic 3 Pro má skvelé funkcie, vysoký výkon a dlhú výdrž

Vychutnajte si s dronom DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo slobodu na šírej oblohe počas až 43 minút2. To vám dodá istotu, že doletíte tam, kam potrebujete, a nakrútite zábery vyrážajúce dych. Dron disponuje 8 širokouhlými senzormi na snímanie prekážok vo všetkých smeroch. Vysokovýkonný výpočtový motor rozpozná prekážky a naplánuje bezpečnú letovú trasu tak, aby sa im vyhol6. Vďaka DJI O3+ sa môžete tešiť na prenos aj na vzdialenosti 15 km3 so stabilným signálom. Preto dokáže prenášať živý HD obraz v kvalite 1 080 p/60 fpss vysokou snímkovou frekvenciou. Na drone DJI Mavic 3 Pro je možné nastaviť dráhu letu, ktorú vďaka funkcii Waypoint Flight dron následne sám absolvuje. Pokiaľ vás nebaví stále držať páčky, môžete na drone DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo zapnúť tempomat. To vám pomôže aj k dosiahnutiu plynulejšieho pohybu kamery. Dron úspešne kombinuje technológie tradičného a pokročilého RTH. Vylepšená funkcia automatického návratu dovedie dron DJI Mavic 3 Pro vždy bezpečne a optimálnou trasou späť k východiskovému/domovskému bodu.

Pokročilé funkcie pre inšpiratívnu tvorbu

Kamera Hasselblad a kamera Mavic 3 Pro disponujú funkciou FocusTrack7, ktorej súčasťou je aj ActiveTrack 5.0, Spotlight a Point of Interest. To umožňuje zabezpečiť stabilitu záberov naprieč rôznymi smermi. Po aktivovaní funkcie MasterShots8 bude dron DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo sám nakrúcať, upravovať, pridávať soundtrack a následne aj vytvárať filmové zábery. Na aktiváciu nastavených pohybov kamery, ako sú Dronie, Rocket, Circle a Helix, slúži funkcia QuickShots8. Dron DJI Mavic 3 Pro dokáže v režimePanorama 8 vytvoriť 100 Mpx bezstratovú panoramatickú fotku na zachytenie krajiny. O rýchly prenos zhotovených videí a fotografií z dronu DJI Mavic 3 ProFly More Combo do smartfónu bez nutnosti prepojenia s diaľkovým ovládačom sa postará QuickTransfer. Po pripojení dronu DJI Mavic 3 Pro k aplikácii LightCut sa otvárajú nové možnosti editácie videa umelou inteligenciou. Využiť v nej môžete šablóny MasterShots a ihneď generovať videá.

Rozmanité príslušenstvo dronu DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo

  • DJI RC Pro predstavuje jasnú voľbu pre používateľov zameriavajúcich sa na profesionálnu tvorbu. Ovládač ponúka displej so svietivosťou 1 000 nitov, vysokovýkonný procesor a navyše podpora prenosu videa až na vzdialenosť 15 km.
  • DJI Mavic 3 Pro ND Filters Set obsahuje filtre ND8/16/32/64 na vytváranie unikátnych záberov a snímok s dlhšími časmi uzávierky.
  • DJI Mavic 3 Pro Wide-Angle Lens9 je kompatibilný s kamerou Hasselblad drona DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo. Tým získate mimoriadne široký uhol záberu, 108°.
  • DJI Mavic 3 Series Intelligent Flight Battery umožňuje dronu Mavic 3 Pro Fly More Combo lietať až 43 minút.
  • DJI Mavic 3 Series 100 W Battery Charging Hub dokáže po pripojení k 100 W napájaciemu adaptéru DJI USB-C postupne nabíjať až tri batérie dronu.
  • DJI 100 W USB-C Power Adaptér šetrí čas, pretože môžete súčasne nabíjať batériu a diaľkový ovládač alebo mobilné zariadenie vďaka portu USB-C.
  • DJI 65 W Car Charger9 je ľahká a ľahko prenosná nabíjačka do auta s univerzálnym portom. Poslúži vám na nabíjanie batérií, diaľkového ovládača, smartfónu, notebooku alebo ďalších zariadení.

Obsah balenia dronu DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)

1. Podporované iba kamerou DJI Mavic 3 Pro Cine. 
2. Merané dronom Mavic 3 Pro letiacim konštantnou rýchlosťou 32,4 km/h za bezvetria na úrovni mora, pokiaľ stav batérie nedosiahol 0 %. Údaje sú iba referenčné. Počas letu venujte pozornosť upozorneniam RTH v aplikácii DJI Fly. 
3. Merané vo vonkajšom, otvorenom prostredí, bez rušenia a pri dodržaní podmienok FCC. Vyššie uvedené údaje ukazujú najvzdialenejší komunikačný dosah pre jednosmerné lety bez návratu. Počas letu venujte pozornosť pripomienkam RTH v aplikácii DJI Fly. 
4. Funkcia ActiveTrack nie je k dispozícii prirozlíšení videa vyššom ako 4 K alebo pri snímkovej frekvencii vyššej ako 60 fps. 
5. Skutočný dostupný úložný priestor môže byť znížený v dôsledku konfigurácie systému. Podrobnosti nájdete v špecifikáciách modelu Mavic 3 Pro. 
6. Dron NEPOUŽÍVAJTE za nepriaznivých poveternostných podmienok, vrátane silného vetra presahujúceho 13,8 m/s, sneženia, dažďa, hmly, krupobitia alebo bleskov. S dronom NELIETAJTE vo výške 6 000 m (19 685 stôp) alebo vyššie. S dronom NELIETAJTE v prostredí, kde je teplota nižšia ako -10 °C (14 °F) alebo vyššia ako 40 °C (104 °F).NEŚTARTUJTE z pohybujúcich sa objektov, ako sú automobily alebo lode. NELIETAJTE v blízkosti odrážajúcich sa povrchov, ako je voda alebo sneh. V opačnom prípade nemusí kamerový systém pracovať správne. Pokiaľ je signál GNSS slabý, lietajte s dronom v prostredí s dobrým osvetlením a viditeľnosťou. Nízke okolité osvetlenie môže spôsobiť nesprávnu funkciu kamerového systému. NELIETAJTE blízko oblastí s magnetickým alebo rádiovým rušením. Medzi známe zdroje magnetického alebo rádiového rušenia patria hotspoty wifi, routery, zariadenia bluetooth, vysokonapäťové vedenia, rozsiahlevysielacie stanice, radarové stanice, mobilné základňové stanice a vysielacie veže. Pri štarte v púštnych alebo plážových oblastiach zabráňte vniknutiu piesku do dronu. S dronom lietajte v otvorených oblastiach mimo dosahu davu ľudí. Budovy, hory a stromy môžu blokovať signál GNSS a ovplyvňovať palubný kompas. 
7. 166 mm telekamera nepodporuje funkciu ActiveTrack 5.0, ale funkcie Spotlight a Point of Interest sú podporované. 
8. Podporované iba
 kamerou Hasselblad DJI Mavic 3 Pro.                                        9. Predáva sa samostatne.


Parametre a špecifikácia

Typ

Konštrukcia Skladacia
Použitie Profesionálny

Let

Ovládanie Ovládačom
Maximálna výška 500 m
Maximálna výška nad morom 6 000 m
maximálna rýchlosť 75,6 km/h
Doba chodu 43 min
Dosah prenosu 15 000 m
Dosah prenosu (CE) 8 000 m
Letové funkcie Detekcia prekážok, Autopristátie, Autoštart, Autonómny let, Udržiavanie nadmorskej výšky
Maximálna sila vetra 12 m/s
Maximálna prevádzková teplota 40 °C
Minimálna prevádzková teplota -10 °C

Kamera

Max. rozlíšenie videa 5.1K (5120 × 2700)
Formáty videa MOV, MP4, H.264, H.265
Max. rozlíšenie fotografií 48 Mpx
Formáty fotografií RAW , JPEG , DNG
Zorné pole 84 °
Digitálny zoom 28 ×
Funkcie kamery Stabilizácia obrazu

Pamäť

Vnútorná pamäť 8 GB
Max. veľkosť SD karty 512 GB
Kompatibilné pamäťové karty micro SDHC, micro SDXC

Batéria

Typ batérie drona Li-pol
Počet batérií na chod drona 1 ks
Kapacita batérie 5 000 mAh
Dĺžka nabíjania 96 min
Typ batérie ovládača Li-pol
Počet batérií v ovládači 1 ks

Rozmery

Šírka (zložený) 9,8 cm (98 mm)
Dĺžka (zložený) 23,11 cm (231,1 mm)
Výška (zložený) 9,54 cm (95,4 mm)
Šírka (rozložený) 29,08 cm (290,8 mm)
Dĺžka (rozložený) 34,75 cm (347,5 mm)
Výška (rozložený) 10,77 cm (107,7 mm)

Hmotnosť

Hmotnosť 958 g

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Taška, Batéria do drona, Nabíjací adaptér, nabíjacia stanica, Náhradné diely, Filter
Náhradné batérie pre dron 2 ks

Legislatívna kategória

Podkategória A3
Trieda C2
Kód:  DJI23_13
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CP.MA.00000660.01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16