Obnoviť stránku

DJI Mavic 3 Cine Combo

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

DJI Mavic 3 Cine Combo

Dron DJI Mavic 3 Cine – Kvalita nadovšetko

Zdvihnite vašu kreativitu do výšin

Zachyťte nezabudnuteľné zábery a popustite uzdu vašej kreativite s využitím nového dronu DJI Mavic 3 Cine. Ten sa pýši dvoma kamerami Hasselblad so 4/3 CMOS senzorom. To vám umožní natáčať úchvatné 5K videá. Dron na diaľkové ovládanie prešiel radom inovácií, vďaka ktorým je s ním let ešte hladší a plynulejší. Automatické rozpoznávanie prekážok spoľahlivo ochráni dron DJI Mavic 3 Cine pred nehodami. Pokiaľ budete chcieť, stlačením jediného tlačidla sa dron môže vrátiť na miesto odkiaľ vzlietol, a to isté vykoná, ak stratí signál. Dron DJI Mavic 3 Cine dokáže prenášať video až na vzdialenosť 15 km. Zlepšenie sa prejavilo aj na výdrži batérie, vďaka ktorej vydrží dron v bezvetrí až 46 minút. Vo vzduchu sa môžete s lietajúcim dronom preháňať rýchlosťou až 75 km/h.

Dron na diaľkové ovládanie DJI Mavic 3 Cine využíva dve kamery Hasselblad

Aby dron na diaľkové ovládanie DJI Mavic 3 Cine zabezpečil zabezpečil tie najkvalitnejšie zábery bez kompromisov, upravila ikonická švédska značka Hasselblad svoju L2D-20c kameru pre leteckú fotografiu priamo na mieru dronu DJI Mavic 3 Cine. V Hasselblad sa dodržiavajú prísne štandardy, ktoré sa kladú na výkon hardvéru aj softvérové algoritmy. Kvalita obrazu dronu DJI Mavic 3 Cine tak prudko stúpa k výšinám.

4/3 CMOS — väčší senzor neposkytuje dronu DJI Mavic 3 Cine iba vyššie rozlíšenie a dynamický rozsah, ale tiež zníži šum pri zlých svetelných podmienkach. 4/3 CMOS senzor uchová viac detailov vo svetlách aj tieňoch vďaka 12,8-stopovému dynamickému rozsahu

Nastaviteľná clona – tú oceníte pri práci s dronom DJI Mavic 3 Cine v širokom spektre svetelných podmienok
Nastaviteľná clona je k dispozícii, aby bola dostupná fotografom v širokom spektre rôznych svetelných podmienok.

Široké 84° FOV – zachyťte väčšie množstvo krištáľovo ostrých detailov s 24 mm objektívom a automatickým zaostrovaním, ktorý má FOV 84° – a navyše váži iba 12,5 gramu

Vision Detection Auto Focus (VDAF) – kamera dronu DJI Mavic 3 Cine disponuje technológiou VDAF, ktorá na zaostrenie využíva dáta o vzdialenosti a optimalizuje rýchlosť ostrenia.

Hasselblad Natural Colour Solution – DJI Mavic 3 Cine reprodukuje presné farby

Neoddeliteľnou súčasťou filozofie Hasselblad je nespoliehať sa iba na post-processing. Práve preto kamery použité v drone vytvoria zábery s veľmi presnými a prirodzenými farbami. Tie sú navyše skalibrované na úrovni pixelov a majú zabudovanú HNCS (Hasselblad Natural Colour Solution). Presnosť farieb je dosiahnutá tak, že farebné dáta zachytené senzorom sa konvertujú pomocou unikátneho algoritmu.

Výsledky dronu s kamerou 5K DJI Mavic 3 Cine hovoria samy za seba

Dron s kamerou 5K DJI Mavic 3 Cine disponuje kamerovým systémom Hasselblad L2D-20c, pomocou ktorého vytvoríte profesionálne zábery. Vďaka vyššiemu dynamickému rozsahu docielite prirodzené prechody medzi svetlom a tieňom aj so zachovaním informácií o hĺbke. Väčší 3/4 CMOS senzor totiž poskytne čistý obraz aj pri zlom osvetlení. 

Profesionálne parametre pre video

Dron s kamerou DJI Mavic 3Cine natáča video vo vysokom rozlíšení pri zachovaní vysokej snímkovacej frekvencii (4K/120 fps), vďaka čomu docielite profesionálne výsledky. Kamera dronu nahráva až 1 miliardu farieb vďaka 10-bitovému D-Log profilu, ktorý ponúka prirodzené farby a pokročilú flexibilitu v úprave a color gradingu.

Kvadrokoptéra DJI Mavic 3 Cine má tele kameru

S využitím unikátnej tele kamery sa stane „Režim preskúmavania“ skvelou voľbou na obhliadnutie terénu a naplánovanie trasy. Pokiaľ budú subjekty alebo scéna ďaleko, môžete použiť tele kameru kvadrokoptéry DJI Mavic 3 Cine a priblížiť si ju. Takto ušetríte čas, pretože sa nebudete musieť s dronom k scéne alebo objektu viac približovať.

  • 28× hybridný zoom
  • 162 mm, f/4,4

Lietajúci dron DJI Mavic 3 Cine so senzormi na detekciu prekážok

Sústreďte sa iba na zachytenie toho najlepšieho záberu a zvyšok nechajte na lietajúci dron DJI Mavic 3 Cine. Jeho niekoľko širokouhlých vison senzorov spolupracuje totiž s výkonným výpočtovým procesorom. Vďaka tomu sa vyhne prekážkam vo všetkých smeroch. Využiť môžete režim „Pokročilý RTH“, ktorý umožní dronu DJI Mavic 3 Cine automaticky zvoliť optimálnu cestu späť na bod vzletu. Režim sa aktivuje aj vtedy, keď lietajúci dron Mavic 3 Cine stratí signál.

S dronom na ovládanie DJI Mavic 3 Cine si užijete perfektný let

Dron na ovládanie DJI Mavic 3 Cine je až o 50 % odolnejší voči vetru, než jeho predchodcovia. Toto sa docielilo zlepšením efektivity systému motorov a zvolením batérie s vyššou kapacitou. Tá predĺži dobu letu až na 46 minút. Dron na diaľkové ovládanie Mavic 3 Cine vyniká ostrosťou a kvalitou fotiek, pretože vo vzduchu je neuveriteľne stabilný. Ľahko tak zaobstaráte timelapse zábery alebo hyperlapse videá.

Obsah balenia dronu DJI Mavic 3 Cine Combo

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko

Typ

Konštrukcia Skladacia
Použitie Profesionálny

Let

Ovládanie Ovládačom
Maximálna výška 500 m
Maximálna výška nad morom 6 000 m
maximálna rýchlosť 75,6 km/h
Doba chodu 46 min
Dosah prenosu 15 000 m
Dosah prenosu (CE) 12 000 m
Letové funkcie GPS, Detekcia prekážok, Autoštart, Udržiavanie nadmorskej výšky, Sledovanie objektov
Maximálna sila vetra 12 m/s
Maximálna prevádzková teplota 40 °C
Minimálna prevádzková teplota -10 °C

Kamera

Max. rozlíšenie videa 5.1K (5120 × 2700)
Formáty videa MOV, MP4, H.264, H.265
Max. rozlíšenie fotografií 20 Mpx
Formáty fotografií RAW , JPEG , DNG
Zorné pole 84 °
Optický zoom 8 ×
Digitálny zoom 28 ×
Funkcie kamery Stabilizácia obrazu, Online prenos

Pamäť

Vnútorná pamäť 1 024 GB
Max. veľkosť SD karty 512 GB
Kompatibilné pamäťové karty micro SDHC, micro SDXC

Batéria

Typ batérie drona Li-pol
Počet batérií na chod drona 1 ks
Kapacita batérie 5 000 mAh
Dĺžka nabíjania 96 min
Počet batérií v ovládači 1 ks

Rozmery

Šírka (zložený) 9,63 cm (96,3 mm)
Dĺžka (zložený) 22,1 cm (221 mm)
Výška (zložený) 9,03 cm (90,3 mm)
Šírka (rozložený) 28,3 cm (283 mm)
Dĺžka (rozložený) 34,75 cm (347,5 mm)
Výška (rozložený) 10,77 cm (107,7 mm)

Hmotnosť

Hmotnosť 895 g

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Taška, Dron, Batéria do drona, Nabíjací adaptér, Náhradné diely
Náhradné batérie pre dron 2 ks

Legislatívna kategória

Podkategória A3
Kód:  CVIdji2114
Produktové číslo:  CP.MA.00000457.01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16