Obnoviť stránku

DJI INSPIRE 1 RAW + 4K kamera + 2 ovládače

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DJI INSPIRE 1 RAW + 4K kamera + 2 ovládače

DJI INSPIRE 1 je ľahký a flexibilný, aby poskytol stabilitu, ktorú potrebujete pre vytvorenie dokonalých záberov a fotografií. Je vybavený kamerou Zenmuse X5R, svetovo prvou bezzrkadlovkou vo formáte MFT špeciálne určená pre letecké zábery. Spolu s trojosovým stabilizovaným závesom vyhotovuje ostré 16 Mpx snímky a RAW video s 4K rozlíšením. Nerušené zorné pole pre kameru v okruhu 360° zaistí prestaviteľné ramená s motormi a podvozkom.

Kľúčové vlastnosti

  • Špeciálna kamera Zenmuse X5R pre DJI Inspire 1 s bajonetom pre Štandartné MFT objektívy
  • Nahráva video v bezstratovej podobe RAW a ukladá na vložený 512GB SSD
  • Video 4K pri 24 - 25 fps alebo 1080p pri 24 - 60 fps
  • S 360° záberom pre perfektný výhľad nezávisle na smere letu
  • Presné zavesenie v požadovanej pozícii v nízkej výške dokonca aj bez GPS
  • Dodávaný s dvojicou vysielačov vr. držiaku pre mobilný telefón / tablet
  • Možnosť prevziať kontrolu telefónom s príslušnou aplikáciou + online náhľad 720p
  • Mnoho režimov a funkcií pre uľahčenie predpokladaných aplikácií
  • Letový čas až 18 minút
  • Ľahká ramená z uhlíkových vlákien

Na dlhé vzdialenosti

V balení sú priložené dva ovládače. Maximálny dosah dodávaných ovládačov sú 2 km. Ovládanie spúšťania ramien sa aktivuje automaticky pri návrate na miesto vzletu. V prípade, ak by došlo k strate riadiaceho signálu alebo poklese napätia napájacieho akumulátora, dôjde k automatickému návratu na miesto vzletu.

Chytré ovládanie

S mobilnou aplikáciou môžete prevziať kontrolu nad kamerou a letovými systémami. Pomocí chytrého zariadenia s operačným systémom OS, nebo Android a nainštalovanou mobilníou aplikaciou máte možnost ovládať váš model a nastavovať jednotlivé parametre. K dispozícii je aj online náhľad, kde si môžete váš let prezrieť v reálnom čase v kvalite HD.

Aerodynamika a pokročilý riadiaci systém

Pokročilý riadiaci systém je stabilný a ľahko ovládateľný pri lietaní pod strechou i šírou oblohou. Presné zavesenie v požadovanej pozici v nízkej výške i bez GPS umožňuje úplne nový Vision Positioning Systém. Aerodynamické telo prepláva vzduchom a prispieva k lepšej ovládateľnosti nad lietadlom. To všetko zaisťuje dlhý letový čas (až 18 minút) a dlhá prevádzková životnosť. Inspire 1 umožňuje maximálnu rýchlosť letu až 22 m/s.

Letové režimy

Riadiaca jednotka môže pracovať v troch letových režimoch, ktoré umožňujú plne prispôsobiť správanie modelu vašim požiadavkám.

  • P-režim je bezpečný pre lietanie. Silný GPS signál môže používať Vision Positioning System umožňujúci presné zavesenie v požadovanej polohe pod strechou i vonku. Pri lietaní vonku to tiež znamená, že bola zaznamenaná poloha miesta vzletu, takže je možný automatický návrat v prípade straty riadiaceho signálu.
  • A-režim, v ktorom nie je funkčná GPS, ani VPS a dron využíva iba barometrické čidlá pre udržiavanie výšky. Ak je správne zapísaný bod vzletu, model sa pri strate riadiaceho signálu vráti na miesto vzletu.
  • F-režim, v ktorom sú využívané tri letové funkcie.
 

Parametre a špecifikácia

Let

Ovládanie Ovládačom
Letové funkcie GPS, Autonómny let, Sledovanie objektov

Kamera

Funkcie kamery Stabilizácia obrazu

Batéria

Typ batérie drona Li-pol
Počet batérií na chod drona 1 ks
Typ batérie ovládača Li-Ion

Hmotnosť

Hmotnosť 3 460 g

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Dron, Batéria do drona
Kód:  CVI525b6
Produktové číslo:  DJI0614
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03