Obnoviť stránku

DJI Goggles

4,0 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DJI Goggles

DJI Mavic Pro je inteligentný kamerový dron, ktorý vyhotovuje úchvatné zábery z vtáčej perspektívy. Firma DJI sa však rozhodla pokoriť dvojrozmerný svet a rozšíriť jeho hranice o tretí rozmer. To se jej podarilo s okuliarmi pre virtuálnu realitu DJI Goggles, ktoré vám zprostredkujú všetko, čo zachytí oko kamery dronu DJI Mavic Pro, takže si budete pripadať, akoby ste to boli vy, kto lieta vzduchom a nie váš dron.

Kľúčové vlastnosti

  • okuliare na virtuálnu realitu kompatibilné s Drone DJI Mavic Pre
  • zažite ozajstné lietanie, bez toho aby ste sa museli pohnúť z miesta
  • prenos videa do okuliarov v reálnom čase (technológia OcuSync)
  • o zobrazenie obrazu vo Full HD rozlíšení sa postará dvojica obrazoviek s rozlíšením 1 920 × 1 080
  • sklenená optika okuliarov ponúka 85° pozorovací uhol

Zažite naozajstné lietanie

Do okuliarov DJI Goggles pre model DJI Mavic Pro vám v reálnom čase bude dron zasielať video vďaka technológii OcuSync. Vďaka nej môžete s Mavic odletieť až 7 kilometrov ďaleko, bez toho, aby ste prišli o jediný záber. O zobrazenie obrazu vo Full HD rozlíšení sa postará dvojica obrazoviek s rozlíšením 1 920 × 1 080, pričom sklenená optika ponúka 85 stupňový pozorovací uhol. Vymaňte sa tak z vplyvu gravitácie a vzneste sa do vzduchu, kde si užijete veľa adrenalínovej zábavy. 

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre dron
Kód:  CVI533
Produktové číslo:  DJIG0250
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04