Obnoviť stránku

DJI Goggles 2 Motion Combo (DJI RC Motion 2)

5 2 hodnotení
559 €

DJI Goggles 2 Motion Combo (DJI RC Motion 2)

Praktický balík okuliarov DJI Goggles 2 s ovládačom RC Motion 2. S okuliarmi DJI Goggles 2 si užijete ešte viac zábavy z pilotovania dronu DJI Avata, prípadne aj s príslušenstvom O3 Air Unit (predáva sa samostatne). Okuliare zobrazujú zábery z dronu z pohľadu prvej osoby alebo streamované videá prostredníctvom dvoch Full HD 1 080 p Micro-OLED obrazoviek. Prednosťou použitej technológie OLED je verné podanie farieb. O plynulé sledovanie sa zase stará snímková frekvencia 100 MHz. Zábery z dronu v reálnom čase sú počas letu stabilné vďaka radu technológií, ako je dvojpásmové automatické prepínanie Wi-Fi 2,4 GHz a 5,8 GHz. DJI Goggles 2 môže nosiť takmer každý, a to vďaka priloženým obrúčkam okuliarov a nastaviteľným dioptriám od +2,0 do -8,0, ktoré je možné zaaretovať.

Kľúčové vlastnosti okuliarov DJI Goggles 2

  • Kompaktné a ľahké prevedenie s hmotnosťou iba 290 g
  • Micro OLED obrazovky s rozlíšením 1 920 × 1 080 bodov pre detailné zobrazenie
  • 100 Hz frekvencia snímkovania pre plynulé zobrazenie
  • Okuliare DJI Goggles 2 dekódujú video H.264 a H.265
  • Podpora prenosu video obsahu bezdrôtovo cez DLNA
  • Dioptrická korekcia od +2,0 do -8,0

Okuliare na virtuálnu realitu použiteľné aj na domáce kino

DJI Goggles 2 môžete používať pre domáce kino, aj keď práve nelietate. Televízne programy, filmy aj online videá môžete streamovať do headsetu cez domácu Wi-Fi sieť pomocou DLNA. Vstavaný výkonový zosilňovač a 3,5 mm audio port prináša synchronizovaný audio výstup pre pohlcujúci filmový zážitok.

DJI Goggles 2 – ľahké a pohodlné

Batérie okuliarov DJI Goggles 2 vydržia na jedno nabitie až 2 hodiny, preto je nevyhnutné, aby okuliare samotné poskytovali maximálny komfort. O ten sa stará vymeniteľné penové vystuženie okolo okrajov. Materiál polstrovania je priedušný a efektívne priľne k pokožke, aby minimalizoval únik svetla pre dokonale efektívny pôžitok zo sledovania.

Okuliare na virtuálnu realitu DJI RC Motion 2

Chopte sa ovládača DJI RC Motion 2 a doprajte si intuitívny zážitok z lietania. Stlačte spúšť, otočte zápästím dopredu alebo zahnite za roh. Ovládacie prvky sa jednoducho používajú. DJI RC Motion 2 disponuje technológiou snímania pohybu, vďaka ktorej môžete dron ľahko navigovať.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre dron

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia 100 Hz

Vlastnosti

Pripojenie Wi-Fi
Súčasťou balenia Ovládač
Kód:  DJI23_21
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CP.FP.00000120.01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13