Obnoviť stránku

DJI, batoh na DJI Air 2S, Mavic Air 2, DJI OM 5, OM 4 SE, Osmo Action, DJI Pocket 2 a Osmo Pocket

130,90 €

DJI, batoh na DJI Air 2S, Mavic Air 2, DJI OM 5, OM 4 SE, Osmo Action, DJI Pocket 2 a Osmo Pocket

Unikátny prepravný batoh DJI Phantom 3, 4 špeciálne navrhnutý pre modelovú sériu obľúbených lietajúcich dronov Phantom vznikol v spolupráci s talianskou firmou Manfrotto, ktorá má viac ako 30 rokov skúseností v odbore. S batohom DJI Phantom 3, 4 môžete vziať dron kamkoľvek so sebou a mať ho neustále poruke, aby ste mohli snímať tie najlepšie snímky a videoklipy z vašich dobrodružstiev. Vďaka premyslenej konštrukcii môžete v batohu DJI Phantom 3, 4 bezpečne nosiť nielen drony, ale aj všetky jeho súčasti a ďalšie príslušenstvo, ako napríklad náhradné batérie, vrtule, vysielač, nabíjač a tablet alebo menší notebook.

Vďaka upravovateľnému vzhľadu sa do batoha vojde aj telo fotoaparátu a objektívy. Príslušenstvo, batérie a pamäťové karty budú v bezpečí v menších postranných vreckách, ktoré sú zabezpečené zipsom. V poslednom rade batoha nájdete pláštenku, aby cenná výbava zostala vždy suchá. 

Vhodné pre: DJI Air 2S, Mavic Air 2, DJI OM 5, OM 4 SE, Osmo Action, DJI Pocket 2 a Osmo Pocket


    Kód:  CVI531s
    Záruka: 24 mesiacov
    Produktové číslo:  BC.QT.000002
    Odkazy: Stránky výrobcu

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB17