Obnoviť stránku

DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC-N2)

4,8 11 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 349 €

DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC-N2)

Kompaktný dron s dvoma výkonnými kamerami a rozšíreným príslušenstvom

Vydajte sa s kompaktným dronom DJI Air 3 za hranice poznania a objavujte nové scenérie a zábery. Dron je vybavený dvoma výkonnými kamerami – širokouhlou a strednou telekamerou s 3-násobným zoomom. Dron Air 3 disponuje batériou s vysokou kapacitou, ktorá umožňuje maximálnu dobu letu až 46 minút. O bezpečnosť v priebehu letu sa stará snímanie prekážok všetkými smermi a stabilný prenos videa O4 Tansmission. Dron DJI Air 3 vie zhotoviť 48 Mpx fotografie a 4 K HDR videa. Samozrejmosťou je pokročilé RTH, vďaka ktorému vie dron automaticky naplánovať optimalizovanú trasuletu tak, aby sa v čo najkratšom čase vrátil bezpečne do východiskového bodu.

Rozšírená súprava Fly More Combo obsahuje dron DJI Air 3, tri batérie, diaľkový ovládač, náhradné vrtule, nabíjaciu stanicu, nabíjací USB-C kábel a tašku.

Dron DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC-N2)

Širokouhlý objektív a 3-násobný stredný teleobjektív

Dron DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC-N2)

Dron má predĺženú dobu letu na 46 minút

Dron DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC-N2)

Dron DJI Air 3 sníma prekážky všetkými smermi

Dron DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC-N2)

Duálna kamera vyhotoví 48 MP fotografie

Dron DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC-N2)

Duálna kamera s rozlíšením 4 K/60 fps s HDR videom

Dron DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC-N2)

O4 Video Transmission s väčším dosahom a stabilitou

DJI Air 3 má vo svojej výbave 2 primárne kamery 

Dron DJI Air 3 sa môže pochváliť hneď dvoma primárnymi kamerami – širokouhlou s 1/1,3-palcovým CMOS snímačom a veľkou kamerou s 1/1,3-palcovým CMOS s 3-násobným priblížením. Obe kamery majú rovnako veľký snímač, ale rozdielnu ohniskovú vzdialenosť, vďaka čomu sa môžete tešiť na konzistentnú kvalitu obrazu a viac možnosti dynamického zobrazovania. So širokouhlou kamerou dron lepšie zachytí rozmanitú kameru, zatiaľ čo telekamera s 3-násobným zoomom zaistí priestor kompresiou s jedinečnou perspektívou z akéhokoľvek uhla. Obe kamery dronu DJI Air 3 podporujú 10-bitové farebné režimy D-Log M a 10-bitový HLG.

Dlhší a bezpečnejší let s dronom DJI Air 3

Batéria dronu poskytuje až 46 minút letu, čo je o 48 % viac, než tomu bolo v predchádzajúcej generácii. Budete tak mať dostatok času na skúmanie, úpravu kompozície a zhotovenie skvelých záberov. O bezpečnosť dronu DJI Air 3 v priebehu letu sa stará všesmerový kamerový systém. Vďaka tomu zvládne dron detegovať prekážky vo všetkých smeroch. Pri detekcii vie dron DJI Air 3 využívať pokročilý systém APAS 5.0, vďaka ktorému vie plynule vykonávať uhýbacie manévre.

Dron so systémom O4 Video Transmission ponúka lepší prenosový výkon

DJI Air 3 je vybavený novým systémom prenosu videa O4, ktorý poskytuje modelu lepší a stabilnejší prenosový výkon. Maximálny dosah má hodnotu až 20 km pri zachovaní zvýšenej stability. Živý prenos je možný v maximálnej kvalite 1 080 p/60 fps, čo zaisťuje plynulé sledovanie letu dronu DJI.

Dron DJI Air 3 ponúka celú sériu inteligentných funkcií

Udržte objekt svojho záujmu s funkciou FocusTrack neustále v stredobode svojho záberu. Stredná telekamera dronu DJI Air 3 sa postará o nevídanú priestorovú kompresiu v priebehu snímania objektov. Takto vylepšený systém v spolupráci so snímaním prekážok všetkými smermi umožňuje vytvoriť dobre premyslené zábery kdekoľvek a kedykoľvek. Funkciou QuickShots zvládne dron DJI Air 3 vytvárať nezvyčajne kreatívne pohyby kamerou, medzi ktoré patrí Rocket, Drónia, Circle, Helix, Boomerang a Asteroid. Dron podporuje vertikálne snímanie v 2,7 K rozlíšení prostredníctvom oboch kamier, čoprepožičiava záberom vysokú dynamiku. Výstup vertikálneho záberu zo snímača CMOS 4 : 3 vytvára klipy optimalizované priamo pre smartfón. Diela tak môžete hneď zdieľať na sociálnych sieťach bez ďalších úprav. Funkcia MasterShots prepožičiava dronu možnosť automaticky vykonávať pohyby kamerou, nakrúcať klipy a tie obohatiť hudbou, efektmi a strihom. Dron DJI Air 3 využíva pokročilý algoritmus redukcie šumu, a tak si dokáže poradiť aj so zábermi so slabým osvetlením alebo v noci. Ďalšou skvelou novinkou je zhotovovanie časozberných záberov v 4 K horizontálnom alebo2,7 K vertikálnom rozlíšení. V HDR režime dokáže kamera dronu zaznamenať väčší dynamický rozsah so vstavaným vylepšením kontrastu.

Sprievodná aplikácia LightCut

Pripojte sa k dronu DJI Air 3 bezdrôtovo aplikáciou LightCut v smartfóne a využite nové kreatívne možnosti. Napríklad s funkciou One-Tap Edit nemusíte v priebehu procesu sťahovať všetky zábery, vďaka čomu budete šetriť miesto na úložisku smartfónu. S efektom One-Tap Edit Tilt-Shift aplikácia múdro vyberá klipy na základe kompozície a dráhy letu a následne automaticky priraďuje vyhovujúcu šablónu a zvukové efekty. Tým ľahko a rýchlo vytvoríte pôsobivé videá.

Naplánujte si trasy vopred

V sérii Air 3 je nová implementovaná funkcia Waypoint, ktorá umožňuje vopred si naplánovať letové trasy a snímanie pre dron DJI Air 3. Vďaka tomu môžete uskutočniť ťažké kamerové pohyby na dosiahnutie záberov vyrážajúcich dych. Vytvorené letové trasy si môžete uložiť, aby ste mohli rovnaké manévre zopakovať s úplnou presnosťou neskôr. Túto funkciu využijete napríklad vtedy, ak budete chcieť s dronom DJI Air 3 vytvoriť časozberné zábery s prechodmi, napríklad z dňa na noc alebo z ročného obdobia na ročné obdobie.

Obsah balenia dronu DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC-N2)

  • DJI Air 3
  • 6× DJI Air 3 Low-Noise Propellers (pár)
  • DJI Air 3 Gimbal Protector
  • DJI RC-N2 Remote Controller
  • DJI RC-N2 RC Cable (USB-C konektor)
  • DJI RC-N2 RC Cable (konektor Lightning)
  • DJI Air 3 Battery Charging Hub
  • Kábel USB-C
  • 3× DJI Air 3 Intelligent Flight Battery
  • Dokumenty (Stručný sprievodca a Zrieknutie sa zodpovednosti)
  • DJI Shoulder Bag

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko

Typ

Konštrukcia Skladacia
Použitie Profesionálny

Let

Ovládanie Ovládačom
Maximálna výška 500 m
Maximálna výška nad morom 6 000 m
maximálna rýchlosť 68,4 km/h
Doba chodu 46 min
Dosah prenosu 20 000 m
Dosah prenosu (CE) 10 000 m
Letové funkcie GPS, Detekcia prekážok, Autopristátie, Autoštart, Autonómny let, Sledovanie objektov
Maximálna sila vetra 12 m/s
Maximálna prevádzková teplota 40 °C
Minimálna prevádzková teplota -10 °C

Kamera

Max. rozlíšenie videa 4K (4096 × 2160)
Formáty videa MP4, H.264, H.265
Max. rozlíšenie fotografií 48 Mpx
Formáty fotografií RAW , JPEG , DNG
Optický zoom 3 ×
Digitálny zoom 9 ×
Funkcie kamery Stabilizácia obrazu

Pamäť

Vnútorná pamäť 8 GB
Max. veľkosť SD karty 512 GB
Kompatibilné pamäťové karty micro SDHC, micro SDXC

Batéria

Typ batérie drona Li-Po 3S
Počet batérií na chod drona 1 ks
Kapacita batérie 4 241 mAh
Dĺžka nabíjania 80 min
Typ batérie ovládača Li-pol
Počet batérií v ovládači 1 ks

Rozmery

Šírka (zložený) 10,05 cm (100,5 mm)
Dĺžka (zložený) 20,7 cm (207 mm)
Výška (zložený) 9,11 cm (91,1 mm)
Šírka (rozložený) 32,6 cm (326 mm)
Dĺžka (rozložený) 25,88 cm (258,8 mm)
Výška (rozložený) 10,58 cm (105,8 mm)

Hmotnosť

Hmotnosť 720 g

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Taška, Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača, USB-C kábel, nabíjacia stanica, Náhradné diely
Náhradné batérie pre dron 2 ks

Legislatívna kategória

Podkategória A3
Trieda C1
Kód:  DJI23_26
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CP.MA.00000692.04
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02