Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dituo svetlo-hnedý 300 ml

4,8 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dituo svetlo-hnedý 300 ml

Chcete si doma prevoňať vzduch príjemnou vôňou? Útulnú atmosféru vám zaistí inovatívny aróma difuzér Dituo svetlo-hnedý 300 ml. Vzhľadom na 300ml nádobku na vodu má výnimočnú výdrž. Tento variant umožňuje zapnúť LED podsvietenie, ktorému veľmi ľahko zmeníte farbu, a tak sa deti nebudú báť zaspávať. Na chod stačí len naliať vodu s aromatickou esenciou do nádobky a ultrazvukový aróma difuzér začne po pripojení do elektriny produkovať studenú voňavú paru. Medzi hlavné benefity sa určite radia tichý chod a rovnomerné osvieženie. Súčasťou produktu je aj integrovaný zvlhčovač, ktorý vám spríjemní dýchanie. Intenzita pôsobenia závisí od preferencií každého používateľa a dá sa ľahko zmeniť. Aróma difuzér Dituo dokáže osviežovať vzduch až 8 h. O celkový vzhľad sa postarala hnedá farba.

Kľúčové prednosti aróma difuzéra Dituo svetlo-hnedý 300 ml

  • Ultrazvukový aróma difuzér Dituo si zamilujete po pár použitiach
  • Zdobí ho LED podsvietenie
  • Počet farieb podsvietenia: 7
  • Zásobník na vodu disponuje objemom 300 ml
  • Vytvára relaxačnú atmosféru a zvlhčuje vzduch
  • Farebná verzia: hnedá
  • Aróma difuzér udrží plynulý chod až 8 h

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem nádoby 300 ml
Funkcie LED podsvietenie, Nastavenie intenzity, Ultrazvuk, Zvlhčovač
Počet farieb 7
Farba Hnedá
Doba chodu 8 h
Kód:  DITAD008
Produktové číslo:  DT-1518a
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04