Obnoviť stránku

Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes: Play Set Strážci Galaxie

5 2 hodnotení

Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes: Play Set Strážci Galaxie

Disney Infinity byl naprosto jednoznačný trhák celoplanetárních rozměrů, ale čím ho ještě vyšperkovat? Co takhle vzít ty nejoblíbenější postavy z Marvel Super Heroes? V tomto výhodném balení naleznete pořádně vykutálený páreček. Mezihvězdný bandita Star-Lord hledí na své vlastní požitky a vyhlíží každé možnosti slušného výdělku za minimum práce. Čarokrásná Gamora kvalitně udržuje svoji zelenou pleť a šikovně likviduje určené cíle. Tělem i duší je nájemným zabijákem, který hraje tu nejvyšší extraligu.
S figurkami Disney Infinity se nikdy nudit nebudete - můžete společně řešit hlavolamy, hádanky, překonávat překážky, plnit úkoly či bojovat proti vašim nepřátelům. Pro hraní je samozřejmě potřeba herní základna Disney Infinity.
Parametry a specifikace:
Typ:
Herní figurky
Motiv:
Marvel Super Heroes
Vlastnosti:
Interaktivní herní figurka pro startovní sadu Disney Infinity 2.0
Funguje se všemi herními platformami Disney Infinity 2.0
Pro hraní potřebujete herní základnu Disney Infinity 2.0
Obsah balení:
2 x interaktivní herní figurky Star-Lord a Gamora

Kód:  WG383u2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17