Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k ZOWIE by Benq Speedy Skatez

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ZOWIE by Benq Speedy Skatez, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ZOWIE by Benq Speedy Skatez ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ZOWIE by Benq Speedy Skatez vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
ZOWIE by Benq Speedy Skatez - Náhradné kĺzače
ZOWIE by Benq Speedy Skatez
Predaj skončil
Poradňa a návody 2 Recenzie 1
Dobrý den, víte kdy bude zboží opravdu na skladě? Už asi půl roku mi to furt posouváte a nevím kdy to vlastně dorazí. Tak kde je problém
Opravdu skaty pasují i na EC1/EC2? EC verze má dva velké skaty nahoře a dole zatímco EC-b má 4 malé v rozích. Podle obrázku a produktové stránky Zowie jsou tyto skaty pouze pro EC-b myši.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12