Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Diskusia k ZOWIE by BenQ EC2

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ZOWIE by BenQ EC2, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ZOWIE by BenQ EC2 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ZOWIE by BenQ EC2 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
ZOWIE by BenQ EC2 - Herná myš
ZOWIE by BenQ EC2
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 11 Recenzie 4
Dobrý den , Je rozbalená mýš ako nová ako keby proste funguje na 100% a keby ze nejde da sa to vratiť aj tak do 14 dni ?
dobry den myska je jedna z najlepsich aku poznam az na kvalitu chcel som sa spytat ak som reklamoval mysku za novu kolko to bude cca trvat aj z poistenim ? dakujem
Dobrý deň ,použivam tuto myš už vyše dvoch rokov ,kabel pri USB sa asi nalomil a vypadava myš ,poradite mi kde môžem kúpiť opravnu sadu alebo kabel na myš.
Dobry den, mohol by som sa spytat, ci budu dostupne aj ine farebne verzie ako cierna - cervena (tyloo), biela...? Dakujem za odpoved.
Dobry, chcel by som sa opytat ci je aj vacsia velkost ako S
Zdravím, je to typ ec2-A alebo ec2-B?
Dobrý den, bude u Vás v prodeji i verze EC2 A white? Odkaz do neznáma
Dobrý den Chtěl bych se zeptat, jestli pokud mi myš nebude sedět, můžu ji vrátit a dostanu peníze na ruku?
Máte napísane že je pre ľavákov. Je to pre pravákov
Chcel by som sa opytat ci budete riesit takzvany "coil whine" problem ktorym trpi nemale percento EC2-B a EC1-B vymenou mysky (u vas), alebo bude musiet clovek kontaktovat Benq pre vymenu za novu reviziu vyrobenu v priebehu februar/marec ktora uz tento problem nema. Detailnejsie info o probleme priamo na stranke Benq: Odkaz do neznáma

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13