Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Zaklínač 2: Vrahovia kráľov – Xbox 360

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Zaklínač 2: Vrahovia kráľov – Xbox 360, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Zaklínač 2: Vrahovia kráľov – Xbox 360 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Zaklínač 2: Vrahovia kráľov – Xbox 360 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Zaklínač 2: Vrahovia kráľov – Xbox 360 - Hra na konzolu
Zaklínač 2: Vrahovia kráľov – Xbox 360
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 8 Recenzie 8
Dorý den chci se zeptat jestli je zaklínač 2 kompabitilní se xbox one ten který prodáváte na xbox 360 u vás v nabídce.
Dobrý den, chci se zeptat proč Zaklínač 2 stojí na PC 99 Kč a na Xbox 500 Kč ?
Dobrý den chci se zeptat zda půjde tato verze na Xbox one ? Popřípadě jestli nevíte jestli půjde třeba digitální verze ? Díky za odpověď.
Dobrý den , je hra v češtině ?
Dobrý den, mám x box one, půjde mi tam zaklínač 2 (ve vaší nabídce jsem jej našel jen pro x box 360? Děkuji za odpověď
Dobrý den pojede hra na ps3?
Dobrý den, chtěl bych se prosím zeptat, jestli hra obsahuje tištěný manuál, tištěný průvodce hrou a tištěnou mapu. Děkuji.
Dobrý den, chci se Vás zeptat, mám zájem o hru pro XBOX 360 Zaklínač 2: Vrahové králů CZ Kód: MX302a Prod. číslo: 8592720121612 388,- Kč bez DPH, 469,- Kč včetně DPH a chtěl bych standardní hru a ne hru v CLASSIC edici, chci se Vás zeptat, Vámi nabízená hra je standardní nebo CLASSIC edice? Děkuji.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11