Obnoviť stránku

Diskusia k Záhradný gril na drevené uhlie s poličkou – čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Záhradný gril na drevené uhlie s poličkou – čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Záhradný gril na drevené uhlie s poličkou – čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Záhradný gril na drevené uhlie s poličkou – čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Záhradný gril na drevené uhlie s poličkou – čierny - Gril
Záhradný gril na drevené uhlie s poličkou – čierny
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 1
Dobrý den, v popisu píšete, že materiál grilovací plochy je ocel, nikde však není napsáno, o jaký typ oceli se jedná, je to nerezová ocel, nebo méně kvalitní pochromovaná ocel? Děkuji.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08