Obnoviť stránku

Diskusia k Xtorm Magnetic Wireless Power Bank 5000mAh

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xtorm Magnetic Wireless Power Bank 5000mAh, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xtorm Magnetic Wireless Power Bank 5000mAh ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xtorm Magnetic Wireless Power Bank 5000mAh vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Xtorm Magnetic Wireless Power Bank 5000mAh - Powerbank
Xtorm Magnetic Wireless Power Bank 5000mAh
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 7 Recenzie 3
Můžete mi prosím ověřit rozměry powerbanky? Primárně délku? Iphone 12 má délku 146,7mm a podle videa powerbanka končí pod foťákem. V uvedených parametrech má powerbanka délku 144mm. Tzn. měla by být přes celá záda telefonu. U iphone 12 mini je podle parametrů dokonce větší. Děkuji
Dobrý den, mám dva dotazy. 1) jJe součástí i nabíjecí kabel? 2) Bude velikostí pasovat na Iphone 12 mini? Děkuji
Dobrý den, nebude při častém používaní docházet z dlouhodobého hlediska k degradaci vestavěné baterie iphonu?
Lze powerbanku také dobíjet přes QI, nebo pouze jen přes kabel?
Bude držet i přes pouzdro na mobilu?
Kde se dozvím realné rozměry? Podle fotek je menší než Iphone, ale Alza tvrdí, že má na délku 144 mm, jinde píší, že 104, pokud by to bylo 144, tak je přes celá záda a tim pádem k ničemu, na co magsafe, kdy ji nemohu mit přilepenou třeba při focení..
Bude mít certifikát MFi? Nebo bude reálně dobijet pouze 5w?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11