Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Diskusia k Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128 GB sivá

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128 GB sivá, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128 GB sivá ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128 GB sivá vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128 GB sivá - Mobilný telefón
Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128 GB sivá
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 12 Recenzie 34
Ma tento telefon notifikacnu diodu?
Dobry den,chcem si objednat tento telefon no citam ze casto seka a je po case zhorsena kvalita fotiek.Bolo to uz odstranen alebo tento problem stale pretrvava??
Dobrý deň dá sa na tomto telefóne hrať teraz fortnite ???
Kedves Cím! A tárgyban említett ( Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128GB kék ) termékkel kapcsolatban szeretnék érdeklődni! A töltő, amivel a telefon érkezik, a gyári, 22,5W-os gyorstöltő? Ezen kívül érdekelne, hogy a gyári, képernyővédő fóliával érkezik a készülék? Előre is köszönöm válaszukat! Süvegh Dávid Mentes a vírusoktól. Odkaz do neznáma Konzole Mail ID: 292338845
ak vymením displej tak stratím záruku?
Dobrý deň, prosím, je tento telefón lokalizovaný pre SK? Ďakujem.
Dobrý deň. Chcem sa optýtať, kolko hz ma displej na tomto mobile, kedze v parametroch som to nenasiel. dakujem
Kde môžem kúpiť ochranné sklo?
Zdravím, ako dlho vydrží tento telefon bez nabíjania? Ja sa neviem dostať cez 10 hodín, neviem či mám vadné zariadenie alebo je to bežné. Ďakujem
Kedy budú dostupné púzdra a skla na tento telefon?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03