Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Diskusia k Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128 GB biely

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128 GB biely, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128 GB biely ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128 GB biely vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128 GB biely - Mobilný telefón
Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128 GB biely
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6 Recenzie 34
Dobrý deň. Má tento mobil v základnej výbave Gorilla glass? Ďakujem
dobrý deň ide tam fortnite ak áno tak na koľko FPS
Dorbý deň kúpil som si od vás tento telefón pred týždňom a už dvakrát sa mi len tak počas nenáročného, teda bežného používania sám od seba vypol. chcel by som sa opýtať či sa to ešte niekomu stáva a či odporúčate reklamovať (či to vôbec zreklamujú). Ďakujem
Zdravím má tento telefon ešte problem so skličkom fotoaparatu? čital som že dobre netesni, dostava sa pod neho prach a kvalita fotie klesa.
Zdravim má tento telefon ešte problemy so skličkom fotoaparatu? čo som čital že dobre netesni a kvalita fotiek ide postupne dolu.
este stale sa tel zasekava? ci uz to opravili? dik

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14