Obnoviť stránku

Diskusia k Xiaomi Redmi Buds 4 Lite Orange

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Redmi Buds 4 Lite Orange, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Redmi Buds 4 Lite Orange ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Redmi Buds 4 Lite Orange vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Xiaomi Redmi Buds 4 Lite Orange - Bezdrôtové slúchadlá
Xiaomi Redmi Buds 4 Lite Orange
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 60
dobrý den, koupil jsem je jako levné sluchátka s ANC jenže nemají anc jsou jako dárek a už jsem je zabalil ale pro příště by jste to mohli opravit díky.
budou fungovat na blutoott 5,1
Mám mobil vivo y33s a když si sluchátka spárují tak nehrají vůbec i když mám zaplou hlasitost a přehrávání médií tak nehrají. Nevíte co s tím?
tak co jak se to dá nastavit mohl by mi to tady někdo říct
ako slúchadlá zapnuť? nedajú sa mi vyhľadať, spárovať, nič..

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07