Obnoviť stránku

Diskusia k Xiaomi Mi Vacuum Cleaner mini

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Mi Vacuum Cleaner mini, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Mi Vacuum Cleaner mini ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Mi Vacuum Cleaner mini vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner mini - Ručný vysávač
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner mini
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 15 Recenzie 10
Dobry den, Kedze v popise chyba pomerne vela informacii, chcela by som sa opytat zopar otazok: Aky ma prosim tento vysavac vykon v Pa? Ake ma otacky? Aku kapacitu ma bateria v mAh? Kolko ma urovni vysavania? co som googlila tak su pod jednym nazvom modelu 2 typy vysavacov (jeden vykonnejsi, druhy menej) - podla popisu na tejto stranke nie je zrejme, ktory z nich to je Dakujem pekne
zdravim, da sa kupit a vymenit novy akumulator doma? ak nie viete poslat link na nejake servisy? po 2r rapidne klesla kapacita na max 1 minutu z max nabitia.
Dobrý den, jaký má vysavač sací výkon v Pa?
Dobrý den, je tento vysavač vhodný pro čištění pc? Děkuji
Dobrý den.Vysavač má mít 2 úrovně sacího výkonu.V popisu to však nepíšete.Co je tedy správně 1 či 2 úrovně?
Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať, či môžem s týmto vysávačom vysávať aj popol? (samozrejme že nie veľa popolu len tak okolo krbu) Ďakujem.
Dobrý den, nabíječka je prosím součást balení? Díky moc a hezký věcer
Dobrý den, je vysavač i na mokré vysávání, nikde jsem tento údaj neviděl, díky za odpověď.
Dobry den. Je mozne k nabijeni pouzit rachonabijecku Xiaomi MDY-10-EF?
Dobrý den, máte někde fotografie příslušenství?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09