Obnoviť stránku

Diskusia k Xiaomi Mi Smart Home Hub

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Mi Smart Home Hub, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Mi Smart Home Hub ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Mi Smart Home Hub vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Xiaomi Mi Smart Home Hub - Centrálna jednotka
Xiaomi Mi Smart Home Hub
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 22 Recenzie 1
Dobrý den, Xiaomi Mi Smart Home Hub komunikuje i s vysavacem roborock S5, aby sel ovladat pomci homekitu? Dekuji
Zdravim Vás. Chcem sa informovať, či táto brána bude podporovať svetlo Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) a či je k tomuto produktu pribalený napájací adaptér. Pripadne aku bránu by ste mi odporúčali, aby mi to fungovalo? Za odpoveď vopred ďakujem.
Dobrý deň. Je možné použiť túto bránu aj na riadenie vykurovania termostatom a hlavicavi?
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či je možné tento produkt použiť miesto hubu ku kamere xiaomi ec4, ktorú som nerozumne zakúpil bez hubu, iba ako prídavnú kameru. Vopred ďakujem za odpoveď.
dobrý deň bude aj tieto veci brat Immax NEO.
dobry den, prepojim cez tuto branu cisticku vzduchu pro h s apple home?
Dobrý den, mohu připojit přímo k iPhone 11 nebo potřebu Apple homekit?
Dobrý deň, produkt bude možné prepojiť s HomeKit? (Apple aplikáciou Domácnosť) a následne pripojiť produkt ako je Xiaomi Mi Motion Sensor. Mám v pláne vytvoriť cez Skratky - automatizáciu - skratku, kedy pri príchode do domova/izby sa zapne na osvetlenie na základe senzoru pohybu.
Je mozne ovladat stropne svietidla Yeelight cez Apple Home vdaka tejto brane?
Dobrý deň. Bude tento hub fungovať aj bez pripojenia na interner?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17