Obnoviť stránku

Diskusia k Xiaomi Mi Band 5

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Mi Band 5, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Mi Band 5 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Mi Band 5 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Xiaomi Mi Band 5 - Fitness náramok
Xiaomi Mi Band 5
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 170 Recenzie 150
Je to verzia s NFC? Ak nie, budete ju predavat?
Měření okysličení krve a senzor SpO2 Prosím SMAZAT nesmyslnou informaci o okysličení krve a seznzoru (SpO2) s ním spojené. Bohužel tyhle funkce se u globálního náramku nevyskytují...! Důvod? Hm.... Asi si Xiaomi myslí, že je to vlastně ok a fér, dělat takové rozdíly mezi trhy. Absence NFC, chytrého asistenta, i SpO2 senzoru za ještě vyšší cenu... OK.
Dobry den, opravdu je uhlopricka displeje pouze 0,28"? Myslim, ze skutecna uhlopricka je 1,1". A taktez chybi funkce "Hledani telefonu", kterou ale naramek ma.
Dobry den. Je to cinska verzia, alebo globalna ako tato? Odkaz do neznáma
Dobrý deň, kedy začnete tento náramok predávať? Nemenovaná konkurencia ho už má v ponuke, ja som však verný a čakám na vás :)
dobrý den, zajímalo by mě,jestli umí notifikace z mesengeru a ostatních aplikací jako mi band 6
Dobrý den Je náramek Xiaomi Mi Band kompatibilní s tekefonem, který má Android 11: Díky.
Jde náramek spárovat s osobní váhou Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 ?
Už víte, kdy přibude čeština? Měla být do konce října. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, Jaké omezení jsou při používání náramku na iPhone ? Funguje vše, nebo něco ne ? Třeba ovládání hudby, fotoaparátu, bych si tipl ze nebude fungovat, ale nevím. Díky

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02