Obnoviť stránku

Diskusia k Xiaomi Mi Band 4

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Mi Band 4, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Mi Band 4 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Mi Band 4 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Xiaomi Mi Band 4 - Fitness náramok
Xiaomi Mi Band 4
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 452 Recenzie 259
Dobrý den, také by mě zajímaly barevné verze náramků, zda a kdy budou k dispozici? Děkuji 🙂
Budou u nás i jiné barevné varianty??
Zdravím, budou k hodinkám také jiné (kovové) řemínky jako u Mi Band 3 nebo na ně budou pasovat právě ty z Mi Band 3? Díky!
Zdravím chcem sa opýtať keď som si kupoval mi band 3 dokúpil som si aj k tomu okamzitu výmenu a predávajúci mi povedal, že ak vyjdu mi band 4 tak ja môžem vrátiť mi band 3 a s doplatkom dostanem mi band 4 funguje to tak naozaj? prosím odpoveď od odbornika
Bude sa u nas predavat aj s NFC verziou?
Mňa by zaujímalo či sa ním budú dať prepínať skladby v mobile a ovládať hlasitosť. Už som si zvykol, že nemusím vyťahovať mobil keď chcem vedieť dátum a čas a bol by som rád keby som ho nemusel vyťahovať (Alebo keď som od mobilu vzdialený a počúvam cez BT) keď budem chcieť prepnúť skladbu alebo stíšiť.
Dobrý den, je možné propojit aktivity s aplikací Strava?
Dobrý den, ukazuje se, že doprava je zdarma,ale když přejdu k platbě pořád to chce peníze za dopravu.
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli by bylo možné aby se tento náramek spároval s mím telefonem xiaomi redmi 7 (https://m.alza.cz/xiaomi-redmi-7?dq=5574778) který podporuje pouze bluetooth 4.2 Předem děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne.
Majú hodinky aj merač prejdenej vzdialenosti?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09