Obnoviť stránku

Diskusia k Xiaomi Mi Band 2

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Mi Band 2, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Mi Band 2 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Mi Band 2 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Xiaomi Mi Band 2 - Fitness náramok
Xiaomi Mi Band 2
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 470 Recenzie 186
to vážne sa našlo tento týždeň 66 zákazníkov ktorý za to vycapili 54€??? ja som to objednal z internetu za 21,60€ spolu s ochranou fóliou na sklíčko 2ks a poštovným, alza nehnevajte sa, ale dokedy chcete zato pýtať takéto peniaze keď ešte aj oficiálne od výrobcu sa to dá kupiť o polovicu lacnejšie?
Dobrý den chtěl bych se zeptat zda se dá tento náramek využít i k plavání, zdali má i funkci klasických stopek?
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli se dají hodinky sparovat s mobilním telefonem Samsung Galaxy J5 2017. Děkuji
Dobrý den, jde spárovat tento fitness náramek s telefonem Huawei P9 lite? Děkuji
Da sa spárovať s iphonom 7 s Bluetooth mobilu je 4.1 a náramok ma Bluetooth 4.0 bude fungovať aj na Bluetooth 4.2 a 5.0
Dobrý den, včera jsem si ve Vaší prodejně na Hájích vyzvedl reklamovaný náramek (řeklamace vyřešena výměnou) a po přinesení domů mi náramek hlásí, že je spárován s jiným zařízením.
Sháním fitness náramek na silnější pánské zápěstí (23cm) a na starý Android 4.2 \)přítel zaboha nechce nový telefon), poradíte někdo? Děkuji
Dá se spárovat s iPhonem?
Dobrý den.Umí upozorňovat na události z kalendáře? Děkuji za odpověď
Dá se použít i pro lenovo?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12