Refresh the page

Questions and answers: Xiaomi Mi 11 Lite 5G 6GB/128GB Black

This page contains frequently asked questions about Xiaomi Mi 11 Lite 5G 6GB/128GB Black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Xiaomi Mi 11 Lite 5G 6GB/128GB Black. They will be answered by our specialists.
Xiaomi Mi 11 Lite 5G 6GB/128GB Black - Mobile Phone
Xiaomi Mi 11 Lite 5G 6GB/128GB Black
Discontinued
Accessories Help and manuals 9 Reviews 9
Máte tam zle CPU mobilu čísla sedia ale poradie je zlé, nie je to snapdragon 870 ale snapdragon 780G
Dislej ktorého výrobcu je použitý v tejto verzii ? TIANMA alebo HUAXING ?
Ak pripojim externy mikrofon, ktory ma 3,5mm audiojack do usb-c redukcie pre pripojenie sluchadiel, bude nahravat zvuk?
Prosím vás ako je to s tým hybridným slotom? Ako to funguje v praxi? Vkladá sa tam nejaká redukcia? Má to nejaké obmedzenie pri použití dvoch Sim kariet? Alebo čím je to podmienené? Vopred sa ospravedlňujem za neznalosť. Doteraz som nič také nemal. Ďakujem.
Dobrý deň! V košíku je možnosť nalepenia ochrannej fólie priamo pri kúpe. Vzťahuje sa táto možnosť aj na nalepenie ochranného skla? T.j. je možné si telefón kúpiť s už nalepeným ochranným sklom? Ak áno účtuje sa len cena skla alebo aj poplatok za lepenie? Ďakujem vopred za presné zodpovedanie.
Ostalo z predchádzajúcej verzie IP53 ?
Dobry den, chcel by som sa spytat ludi co si zakupili tento mobil ci je to prehrievanie naozaj take zle? nechcem tel, ktory bude na dotyk teply aj pri beznom pouzivani. vdaka za odpovede
Je zadná strana čiernej varianty v lesklom alebo matnom prevedení (u 5G verzie myslím)..?
Zdravim. Kedy bude na predaj? V o2 ho uz maju v 5G verzii . Vdaka.

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB14