Obnoviť stránku

Diskusia k Xiaomi Mi 11 256 GB sivý

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Mi 11 256 GB sivý, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Mi 11 256 GB sivý ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Mi 11 256 GB sivý vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Xiaomi Mi 11 256 GB sivý - Mobilný telefón
Xiaomi Mi 11 256 GB sivý
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 8 Recenzie 1
Zdravim, preco nemate v ponuke aj MI 11 Ultra? a kedy planujete ho zaradit do ponuky
Dobrý deň, je možné v nastaveniach zmeniť frekvenciu displeja z 120Hz na 90Hz, pre všetky aplikácie na každodenné používanie? Alebo displej ma 120Hz a bodka. Vďaka
Je tento model vodotesný??
NFC Google Pay platby? Funguju (podporuje) cez tento mobil NFC platby? Firmware (distribuciu) ma tento mobil aku? Global Mi? Alebo aku? Global MI udajne nepodporuje NFC Google Pay. Dakujem za jednoznacnu odpoved.
Dobry den . Ako si viem predĺžiť termín vyzdvihnutia zakúpeného tovaru? Dakujem za odpoveď
Je to dual sim?
nahrává hovory, když je to android?
Vzťahuje sa akcia na mobilné zariadenie aj u vás, že pri jeho kúpe v stanovenom termíne zákazník získa Mi Watch ako darček + jednorázovú bezplatnú výmenu/opravu displeja do 12 mesiacov od kúpy? Konkurencia to ponúka a čo vy?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03