Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Xiaomi Mi 10T 6 + 128 GB strieborný

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Mi 10T 6 + 128 GB strieborný, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Mi 10T 6 + 128 GB strieborný ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Mi 10T 6 + 128 GB strieborný vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Xiaomi Mi 10T 6 + 128 GB strieborný - Mobilný telefón
Xiaomi Mi 10T 6 + 128 GB strieborný
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 2 Recenzie 5
Dobrý deň potreboval by som pomôcť z výberom mobilov medzi Xiaomi Mi 10T alebo one plus nord ktorý si mám vybrať a v čom je lepší. Ďakujem za odpoveď
Zdravím. Ako funguje v tomto telefone napájanie slúchadiel na 3,5mm jack. Je možnosť ich nejako používať (s nejakou redukciou) alebo len bluetooth slúchadlá?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01