Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Diskusia k Xiaomi 18 W Quick Charge 3.0

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi 18 W Quick Charge 3.0, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi 18 W Quick Charge 3.0 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi 18 W Quick Charge 3.0 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Xiaomi 18 W Quick Charge 3.0 - Nabíjačka do siete
Xiaomi 18 W Quick Charge 3.0
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 30 Recenzie 8
Nazev produktu obsahuje "18W" ale v technicke specifikaci mate vykon jenom 15W... Tak kolik to teda je?
dobrý deň, môžem využiť tuto 18W nabíjačku na Xiaomi MI A1. Má USB-C tak si myslím, že umožňuje aj rýchlo nabíjanie, aj keď v originálnom balení bola 10 W nabíjačka ?
Pekný deň nedávno som u Vás kúpil bezdrôtovú nabíjačku Xiaomi Mi 20 W,bude fungovat s touto nabíjačkou?
Bude tento kábel : https://m.alza.sk/alzapower-multicore-micro-usb-usb-c-1-m-black-d5495443.htm Využívať plnehodnotné 18W nabíjanie s touto nabíjačkou ?
Dobrý deň je tento adaptér vhodný pre telefón xiaomi redmi 8 ďakujem.
Dobrý den, jaký je vhodný kabel k této nabíječce pro Xiaomi Redmi 9. Děkuji.
Dobrý deň ide s tou nabíjačkou nabíjať telefón xiaomi redmi 8 s dodavaným káblom?
Dobrý den, chci se zeptat zda tato nabíječka funguje pro rychlonabíjení Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Předem děkuji za odpověď
Dobrý den, chci se zeptat zda tato nabíječka funguje pro rychlonabíjení Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Předem děkuji za odpověď
Jaky kabel k teto nabíječce na rychlonabíjení?Diky P.Plhoň

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14