Obnoviť stránku

Diskusia k xDuoo XP-2 Pro

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa xDuoo XP-2 Pro, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu xDuoo XP-2 Pro ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k xDuoo XP-2 Pro vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
xDuoo XP-2 Pro - Slúchadlový zosilňovač
xDuoo XP-2 Pro
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 1
dobry den, chcem sa spytat ci je mozne tento sluchatkovy zosilovac pouzit na PC s Win 7 a cez BT ktore predpokladam, je asi nejak integrovane vnutri pripojit sluchatka Sony Hi-Res WH-1000XM4 cez BT v5 a kodovanie LDAC. Zaujima ma ci je mozne BT v5 v tomto zosiku pouzit na vystup, nie na vstup. Za odpoved vopred dakujem
Lze tento amp využít pro PC? nebo to má to pouze bezdrátové připojení?
Potrebuji jako prevodnik z TV pres optiku a pripojit se Bluetooth sluchatky. Lze to pouzit? Pripadne muzete doporucit jiny produkt? Děkuji.
Dobrý deň, je tento produkt vhodný v kombinácii so slúchadlami Beyerdynamic DT 990 Pro 250 ohm ??? Na verziach Xduoo XD05 mi vadí absencia Bluetooth pripojenia (viem že sa dá dokúpiť prídavny modul, ale to mi nevyhovuje)

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16