Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Xbox One X – Gears 5 Ultimate Edition

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xbox One X – Gears 5 Ultimate Edition, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xbox One X – Gears 5 Ultimate Edition ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xbox One X – Gears 5 Ultimate Edition vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Xbox One X – Gears 5 Ultimate Edition - Herná konzola
Xbox One X – Gears 5 Ultimate Edition
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6 Recenzie 1
Dobry den,da sa este pribalit mikina gears ku konzole zdarma?
Zdravím ptám se již po druhé, jelikož můj dotaz cca 14 starý někdo odstranil od Vás. Bude součástí této edice Xbox One X - Gears 5 Ultimate Edition celá serie GoW v podobě digitální licence? Děkuji za info.
Budete predávať aj prezentovanú edíciu Xbox One X Gears 5 Limited Edition bundle, kde je součastí aj externý 2 tb hdd a 5.1 bezdrotové sluchátka?
Budete predávať aj prezentovanú edíciu Xbox One X Gears 5 Limited Edition bundle, kde je součastí aj externý 2 tb hdd a 5.1 bezdrotové sluchátka?
Dobrý den, objednal jsem si u Vás tento set Herní konzole Xbox One X - Gears 5 Ultimate Edition , nebo spíš předobjednal, chci se zeptat zda součástí je i celá serie GoW, na netu jsem se dočetl, že má obsahovat tato sestava všech pět dílů v podobě digitální licence. Je tam ještě jeden set, ale tam neni konzole ve stylu GOW, ale obyčejné provedení v černé barvě s vyobrazením všech pěti dílů. Je opravdu kolikrát těžké, dohledat objektivní informace. Dál mám dotaz, zda bude k mání i nabíječka ovladače ve stylu GoW5. Díky za info.
Dobrý den, co se týče o Xbox One X - Gears 5 Ultimate Edition a vidím nějaký zdarma mikina který má velikosti L a chci vám zeptat nemáte velikosti 3XL? (nebo 4XL) pokud ne bylo by škoda a zbytečný nosit který není můj velikost děkuji. Marek B.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16