Obnoviť stránku

Diskusia k Xbox One Stereo Headset

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xbox One Stereo Headset, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xbox One Stereo Headset ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xbox One Stereo Headset vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Xbox One Stereo Headset - Herné slúchadlá
Xbox One Stereo Headset
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 15 Recenzie 11
Po sedmi měsících jsou na odpis (dárek k Vánocům). Nad pravým sluchátkem jsem si při nasazování všiml, že malinko praskají (zacházel jsem s nimi šetrně a opatrně již od zakoupení). Zalepili jsem to izolepou a asi 15 dní se nic špatného nestalo, sluchátka fungovala bezproblémově. Až dnes se mi začala velmi zeslabovat levá část (za poničenou částí + má mikrofon) a někdy nefunguje úplně! Tak jsem zkusil jiné zařízení a tam to samé (mikrofon funguje bezvadně). Chci se zeptat, jestli by ta sluchátka nešla nějak reklamovat?
Dobrý den, dají se připojit k Nintendu Switch?
Dobry den, jsou kompatabilni s PC win 10? Pokud ne existuje nejaka redukce? Dekuji
Jdou připojit k ovladači xbox series s
Dobrý den je součástí sluchátek tento adapter ? Odkaz do neznáma
Dobrý den pujdou i na Xbox series X ovladače dekuju za odpověď
dobry den. je soucast baleni i adapter do ovladace kterym se urcuje hlasitost hry a spoluhracu ?? dekuji
Dobrý den jak se sluchátka nabijeji?
Dobrý deň kúpili sme tieto slúchadlá k xbox one. S pocutim nie je žiadny problém ale nejde mikrofón. Syn hrava napr. Fortnite a neda sa mu komunikovať s inými hráčmi. Je problém s mikrofónom alebo treba v hre niečo nastaviť? Ďakujem za radu
Dobrý deň, mám otázku: tieto schudla pripojím k ovládaču xbox one S bez pomoci špeciálnej (položka cca ďalších 30 euro) redukcie a bude mi fungovať zároveň aj mikrofón na komunikáciu so spoluhráčmi a zároveň aj zvuk z hry.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19