Obnoviť stránku

Diskusia k Wiky Rock Buggy - Green monster auto

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Wiky Rock Buggy - Green monster auto, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Wiky Rock Buggy - Green monster auto ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Wiky Rock Buggy - Green monster auto vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Wiky Rock Buggy - Green monster auto - RC auto
Wiky Rock Buggy - Green monster auto
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 1
Teraz sme dostali auto, zadne kolesa neidu, netocia sa, este sme nenabijali baterku, len sme chceli hned vyskusat auto. Je mozne ze po nabijani {6-8 hodin) zacnu fungovat tie zadne kolesa, predne idu bez problemov, aj svietia svetla, len tie zadne sa netocia dakujem za odpoved
hceme koupit 2 auta najednou,nebude problém s tím,že ovladač od jednoho bude ovládat i druhé auto?
Jaký typ akumulátoru je prosím v tomto autě, li-on ? Je k němu i usb nabíječka, nebo usb kabel ?
jsou v autíčku nabíjecí baterie?
Dobrý den, z videa se mi zdá, že i svítí ... je to pravda?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17