Obnoviť stránku

Diskusia k Whirlpool ACTUAL AKP 458 IX

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Whirlpool ACTUAL AKP 458 IX, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Whirlpool ACTUAL AKP 458 IX ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Whirlpool ACTUAL AKP 458 IX vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Whirlpool ACTUAL AKP 458 IX - Vstavaná rúra
Whirlpool ACTUAL AKP 458 IX
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 10
Dobry den. Jake ma tato trouba vnitrni (vsuvne) rozmery? Zda se nam vejde do skrinky.
Dobrý deň. Mám zakúpenú tuto rúru a mám problém s tým že sa mi na dvierkach za sklom začína usadzovať špina. Umýval som to zvonka aj z vnútra no problém mám s dostáním sa medzi sklo. Potreboval by som poradiť či je možné to nejako rozmontovať alebo niečo. Vopred ďakujem
Dobry den, prosim Vas, aka koncovka sa nachadza na spotrebici co sa tyka zapojenia do elektrickej energie? Dakujem.
Dobrý den, koupili jsme si u vás tuto troubu s tím, že je tam dětská pojistka (psáno ve specifikaci výrobku). Zatím jsme ji ale nebyli schopni najít. Ani v návodu se o ní nic nepíše. Mohli byste nám prosím poradit, jak ji zapnout? Pokud ovšem nemáte chybu v popisu zboží... Děkuji za odpověď.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19