Obnoviť stránku

Diskusia k Vodná hmla, súprava, 7,5 m

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Vodná hmla, súprava, 7,5 m, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Vodná hmla, súprava, 7,5 m ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Vodná hmla, súprava, 7,5 m vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Vodná hmla, súprava, 7,5 m - Postrekovač
Vodná hmla, súprava, 7,5 m
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 9 Recenzie 4
Jaka je spotreba vody? Dekuji.
Umite mi doporucit jake cerpadlo muzu vyuzit? Mam set s 10 tryskami.
Dobrý den, mohu pro vodní mlhu využít toto čerpadlo? Gardena 4700/2 inox auto
Je u setu časový adaptér
Je tu super, mám to doma a plánujem inštaláciu.. Otázka: je možné dokúpiť nejaký diel, ktorým môžem mlženie zastaviť?? Hodlám totiť ťahať pitnú vodu zo šachty v záhrade a pochopiteľne sa mi tam nechce zakaždým kvôli vypínaniu... Ďakujem.
Vodní mlha.Dobrý den,chtěla bych ke karavanu ale není možno připojit na vodovodní rad.Je možné koupit i nějaké čerpadilko a takto mlhu použit
Dobrý den ,mám vodu ze studny.Kolik je spotřeba energie?Děkuji.
Dobrý den, dají se prosím někde zakoupit náhradní trysky? Děkuji Richard
Dobry den da se hadice pripojit k baterii u drezu v kuchyni?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07