Obnoviť stránku

Diskusia k Viking vonkajšie solárne LED svetlo s pohybovým senzorom VIKING V60

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Viking vonkajšie solárne LED svetlo s pohybovým senzorom VIKING V60, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Viking vonkajšie solárne LED svetlo s pohybovým senzorom VIKING V60 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Viking vonkajšie solárne LED svetlo s pohybovým senzorom VIKING V60 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Viking vonkajšie solárne LED svetlo s pohybovým senzorom VIKING V60 - Lampa na stenu
Viking vonkajšie solárne LED svetlo s pohybovým senzorom VIKING V60
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 6
Aká je svietivosť pri plnom a pri tlmenom svetle?
Dobrý den, chtěla bych se ujistit, jestli je toto solární světlo VIKING V60 funkční bez přívodu el. proudu, tedy na baterie a zda-li se při setmění rozsvítí a nemusí reagovat na pohyb. Tzn. jen stále svítí. Děkuji za odpověď
K výrobku jsem nedostal návod v Českém jazyce. Mohu ho někde stáhnout či mi ho můžete zaslat? Neměl by být český návod standartně u výrobku?
Máte něco podobného s uchycením (i) na magnet?
Ptal jsem se na nastavení čidla senzoru a né jak svítí.
Chci se zeptat jestli se dá nastavit čidlo děkuji.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18