Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Viking Charlie II 12 000 mAh čierny–oranžový

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Viking Charlie II 12 000 mAh čierny–oranžový, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Viking Charlie II 12 000 mAh čierny–oranžový ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Viking Charlie II 12 000 mAh čierny–oranžový vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Viking Charlie II 12 000 mAh čierny–oranžový - Powerbank
Viking Charlie II 12 000 mAh čierny–oranžový
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 21 Recenzie 11
dobrý den, bude se tato power banka dále prodávat?
Dobrý den, jak dlouho se powerbanka nabíjí na slunci? Michal Ďuríček
Lze s tím nabít i iPhone?
Dobrý den. Opravdu rozměry sedí? Je tak obrovská? JK
Dobrý den, obdržel jsem darem tuto powerbanku. Po dnešním prvním nabíjení telefonu jsem shledal zvláštní jev kdy mi zazvoní telefon a powerbanka se vypne, tzn. během hovoru nenabíjí ani po ukončení hovoru se nabíjení nezapne zpět. Je nutné powerbanku zapnout tlačítkem. Je to normální jev u této powerbanky? Předešlé toto nedělali. Děkuji
Dobry den, nikde neni uvedeno zda ma tato outdorova powerbanka take odolnost vuci strikajici vode,prachu aj. Dekuji za info.
Dobrý den, u powerbanky mi vůbec nereaguje tlačítko on/off nevíte důvod?
Dobrý den, u powerbanky je uvedeno, že na portu 2 je 2.1A, ale který port to je, když nejsou popsané?
Dobrý den, mám dotaz na funkčnost solárních prvků - dnes jsem po celodenní túře v horách doufal, že se powerbanka nabije. Začínal jsem na 57% a po cca 5 hodinách na slunci jsem se vracel s 53% (samozřejmě bez zapojených kabelů). Další zvláštnost byla, že po zakoupení jsem se snažil powebanku dobít nabíječkou z telefonu přímo ze sítě a procenta také klesala, až po připojení k laptopu se procenta začala zvedat.. Vidím to nejspíš na reklamaci? Děkuji za reakci.
....Stačí nabít na slunci a poté je možné uchovanou energii nasměrovat do telefonu.... Dobrý den, bližší specifikaci nemáte? :) přeji jen jde o to, že se jedná o outdoor záležitost :)

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17