Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard CZ + SK

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard CZ + SK, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard CZ + SK ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard CZ + SK vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard CZ + SK - Klávesnica
Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard CZ + SK
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 19 Recenzie 7
Je prosím tato klávesnice použitelná pro TV Hyundai FLR 39TS472 Smart?
Lze prosím tuto klávesnici použít bezdrátově s televizorem Hyundai FLR 39TS472 Smart ?
Jde tato klávesnice připojit k Tv Samsung UE43RU7172 Hlavně bych ji chtěl na psani v aplikaci YouTube a ve webovém prohlížeči. Za vaši odpověď děkuji
zdravím chcem sa informovať či by táto klavesnica bola kompatibilná s telkou LG web os tvUH603V ?
Dobrý den, nevíte zda podporuje touchpad u této klávesnice vícedotykové ovládání? (zejména scrollování a zoomování 2 prsty). Plánuji klávesnici využívat s Android TV. Díky za odpověď.
Dobrý deň. Dá sa doobjednať iba ten usb prijímač?
Dobrý den,jedná se o podsvícenou klávesnici?
Dobrý deň, funguje touchpad ako na notebooku t.j. viem potvrdiť možnosť silnejším stlačením na ploche touchpad u. Alebo len tlačidlami pod?
Dobrý deň, stratil som ten mikro USB prijímač ku klávesnici, a kúpil som univerzálny a neviem ako ju spárovať. USB adaptéry som vyskúšal dva ale ani jeden nie je značky TRUST. Viete mi poradiť ako ju spárovať alebo je to vôbec možné s iným prijímačom ako je pribalený ku klávesnici? Ďakujem
Dobrý den, dá se tato klávesnice připojit k xbox one? Děkuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17