Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Trust GXT433 PYLO

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Trust GXT433 PYLO, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Trust GXT433 PYLO ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Trust GXT433 PYLO vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Trust GXT433 PYLO - Herné slúchadlá
Trust GXT433 PYLO
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 10 Recenzie 3
koupil jsem si sluchátka z důvodů že prý je adaptér součástí balení. Mohl by mi s tím někdo pomoct? potřebuji aby fungoval mikrofon i sluchátka, ale mám pouze jeden jack v pc
Dobrý deň, majú tieto slúchadlá samostatný jack na mikrofón a samostatný jack na slúchadlá? Teda dokopy dva jacky? Za odpoveď vopred ďakujem....
Chcel by som sa opýtať či tieto slúchadlá majú odňímatelný mikrofón? Vopred ďakujem za odpoveď
Dobrý den, prosí o informaci kde jsou sluchátka vyráběny.
Su kompatibilne aj na xbox one?dakujem
hcel by som sa opýtať majú tieto slúchadlá vstup na jeden jack alebo na dva, lebo ja mam na mojom notebooku vstup na 1 jack ale pre slúchadlá tak či sa dá pripojiť aj mikrofón, za odpoveď ďakujem.
Pri skype-ovaní sa vôbec nepočujem. Ostatní ma počujú takže mikrofón funguje, ale ja sa nepočujem pretože zvuk z môjho mikrofónu sa neprenáša do mojich slúchadiel. Navyše tieto slúchadlá tlmia okolitý zvuk tak dokonale že takmer vôbec nepočujem čo rozprávam. Pokúšal som sa to nastaviť v Skype a aj vo Windows 10 ale takúto možnosť som tam nenašiel. Dá sa s tým niečo urobiť?
Chcel by som sa opýtať majú tieto slúchadlá vstup na jeden jack alebo na dva, lebo ja mam na mojom notebooku vstup na 1 jack ale pre slúchadlá tak či sa dá pripojiť aj mikrofón, za odpoveď ďakujem.
můžu se zeptat na prostorový zvuk prosím?
Dobrý den, prosí o informaci kde jsou sluchátka vyráběny.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16