Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Diskusia k Trust GXT 247 Duo Charging Dock for Xbox One

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Trust GXT 247 Duo Charging Dock for Xbox One, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Trust GXT 247 Duo Charging Dock for Xbox One ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Trust GXT 247 Duo Charging Dock for Xbox One vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Trust GXT 247 Duo Charging Dock for Xbox One - Dobíjacia stanica
Trust GXT 247 Duo Charging Dock for Xbox One
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 29 Recenzie 8
Dobrý den.mám dotaz na dobíjecí baterie,k nabíjecí stanici,na obrázku máte dva typy.serii Xbox one a Xbox series.je v nich rozdíl .já potřebuji nabíječku k Series ta má na baterii 6 západek do ovládače Xbox one 4.který je na prodej?.předem děkuji.
Musí být nabíječka připojená na Xbox One? Já totiž kupuji jen ovladače k počítači bez konzole
Funguje to aj na xbox one s ?
Jsou ovladače stejné pro xbox one a xbox one X? Bude nabíječka fungovat s oběma ovladači?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat je stanice kompatibilní k ovladači Turtle beach recon? Předem děkuji za odpověď.
can I use my xbox series controllers on this?
Dobrý deň, ak by som do ovládača dal klasické nabijatelne batérie a dal ovládač nabíjať na stanicu bude to fungovat? Nakoľko sa náhradné batérie nedaju zohnať. Nový typ ovládača nieje kompatibilný s batériami od tohto modelu, vyrobcu alebo ako chcete... Každopádne mám doma nový ovládač do ktorého nemôžem dať batériu.....
Je zařízení kompatibilní s ovladači Xbox series?
Dobrý den, bude fungovat i pro ovladače Xbox Wireless Controller? Děkuji za odpověď
po dvou letech mi u této stanice, kterou jsem kupoval u Vás, mi odešli dobíjecí baterie, je možné je přes Vás sehnat? Nikde jsem je nenašel ani u výrobce Trust. Pokud nevíte, kde je sehnat, můžete mi doporučit dokovací stanici s dobíjením, kde se dají standardně sehnat i dobíjecí baterie, které logicky časem odejdou. Přijde mi, že dokovaček je spoustu, ale nikdo asi schválně nenabízí k dokoupení dobíjecí baterie. Přeci nebudu každé cca. 2roky kvůli bateriím kupovat celou novou sadu, když stanice funguje, nebo?! Děkuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09