Obnoviť stránku

Diskusia k Toshiba Satellite Pro A30-C-11G Black Magnesium

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Toshiba Satellite Pro A30-C-11G Black Magnesium, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Toshiba Satellite Pro A30-C-11G Black Magnesium ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Toshiba Satellite Pro A30-C-11G Black Magnesium vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Toshiba Satellite Pro A30-C-11G Black Magnesium - Notebook
Toshiba Satellite Pro A30-C-11G Black Magnesium
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 2 Recenzie 1
Dobrý deň, rád by som sa informoval či je z tohto typu notebooku batéria voľne vybrateľná/vymeniteľna. Na oficiálnej stránke toshiba-shopu je uvedené, že notebook má 5400 otáčok, rád by som sa teda spýtal, aká je kapacita otáčok - link na obchod: Odkaz do neznáma Ďakujem.
Dobry den, ma tento notebook dostupny pevny disk priamo uzivatelom? Teda je mozne ho vymenit bez zasahu servisneho strediska?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01