Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Tienený kábel prepojovací VGA k monitoru 15M/15M 1.8m

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Tienený kábel prepojovací VGA k monitoru 15M/15M 1.8m, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Tienený kábel prepojovací VGA k monitoru 15M/15M 1.8m ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Tienený kábel prepojovací VGA k monitoru 15M/15M 1.8m vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Tienený kábel prepojovací VGA k monitoru 15M/15M 1.8m - Video kábel
Tienený kábel prepojovací VGA k monitoru 15M/15M 1.8m
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 14 Recenzie 57
Aké môže byť rozlíšenie monitoru keď je prepojený cez tento kábel?
Dobrý den, mohu tímto kabelem propojit monitor k notebooku?
Dobry den,mam notebook s koncom VGA.Chcem ho prepojit s TV ktorý má vstup SCART a aj HDMI. Ked prepojím Notebook s Tv s redukciov HDMI.Bude mi fungovať obraz a aj zvuk v TV??
Podporuje 1080p na 75hz ?
Dobrý den, potřebuji propojit notebook s VGA s TV HDMI. Bude mi tento kabel s tím adaptárem "AXAGON RVH-VG2 HDMI -> VGA" fungovat? Jde někam docílit, aby pak šel zvuk z TV? četl jsem, že vga nepodporuje přenos zvuku. Mockrát děkuji.
Dostanem pomocou tohto kablu 60fps?
Dobrý den, mám notebook s VGA a DP portem, externí monitor s VGA a DVI portem. Zvládne tento kabel fullHD film, případně doporučujete spíše DP-DVI redukci? Děkuji.
Dobrý den, Jak poznám jestli je tento kabel právě pro můj počítač? Nevím jestli ho tam zapojím. Děkuji :)
Dobry den potrebuju propojit pocitacovy monitor s grafikou jako klasika vga kabel to by melo fungovat tenhle ze diky
Má tento kabel zapojené všechny piny?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12