Obnoviť stránku

Diskusia k Thrustmaster T150 Ferrari Wheel Force Feedback

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Thrustmaster T150 Ferrari Wheel Force Feedback, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Thrustmaster T150 Ferrari Wheel Force Feedback ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Thrustmaster T150 Ferrari Wheel Force Feedback vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Thrustmaster T150 Ferrari Wheel Force Feedback - Volant
Thrustmaster T150 Ferrari Wheel Force Feedback
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 41 Recenzie 9
Dobrý deň, vie mi niekto prosím povedať, ako sa volant upevňuje na stôl? Vopred ďakujem??
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli tento volant je kompatibilní s hrou F1 2023. Děkuji za odpověď.
Pěkný den Mám od vás postarší model F 430 RACING WHEEL a at nastavím na F1 2018 cokoli tak je to neřiditelné.Stahl jsem ze stranek nějaké FFD asi na nový win ale nic se nezměnilo.Někde jsem četl že to je nějaký analog a že není kompatibilní.máte nějaký tip na nastavení v modu settings deadzone,saturaion,linearity daval jsem nekonečně kombinací a nic jaky by to klouzalo po ledě. Nebo již budu muset pořídit tento typ/ je pro win 10/ doufám.
Dobry den. Chcem sa opytat pri nastaveni force feedback efektu a strenght vsetko na 100% sa pri pouzivani volantu ozyva z motorceka jemny bzukot, ked ff strenght znizim na takych 50%, motorcek nepocut. Mozem mat ff strenght zapnuty na 100%, jemny bzukot motorceka nevadi? Alebo mam ff strenght o nieco znizit, aby nebzucal ten motor? Dakujem.
Dobrý den.Ako vidim,po nainstalovani driveru na pc je aplikacia control panel tohto volantu 64 bitova.Bude tento volant fungovat so starsou, 32 bitovou hrou? (Ta hra podporuje volanty,ja len,ci tam nebude nejaky konflikt s tymi bitmi) Dakujem.
Dobrý deň...chcem sa spýtať, či s volantom Thrustmaster T150 Ferrari budú fungovať pedále Thrustmaster T-LCM...za odpoveď vopred ďakujem
Dobrý den, má volant programovatelná tlačítka??????? děkuji
Dobrý den, je tento volant kompatibilní s pc??? Děkuji
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se volant zapojuje do evropské nebo americké zásuvky, předem děkuji za odpověď.
Dobrý deň, vracia sa volant do základnej polohy ako v normálnom aute alebo nie?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04